ABGL zij-instroomtraject

Werkzekerheid in nieuwe carrièrestap

Een nieuwe carrièrestap met werkzekerheid, dat is wat jij zoekt. En dat biedt ABGL Zij-instroom. Vind je nieuwe uitdaging in een branche waar medewerkers broodnodig zijn. Laat je omscholen van of naar de zorg, de ICT, het onderwijs of het publieke domein. Of  ga als financieel adviseur met specifieke bijscholing richting de overheid. Herpak je werkgeluk met behulp van ABGL.

Plan vrijblijvend een telefonische afspraak of teams-meeting in met Marcel van Bergen, programmamanager Zij-instroom. Kies de dag en tijd die jou het beste uitkomt.

Toekomstgesprek plannen

Nieuw perspectief met omscholing

Met ontslag bedreigde professionals bieden we werkzekerheid, een nieuwe stap in een andere branche. Met de zekerheid van een dienstverband bij ABGL, in combinatie met een omscholingstraject stomen we je klaar voor een nieuwe functie. Een functie die openstaat en binnen jouw handbereik ligt. En waar jij werkgeluk hervindt

We bieden omscholingsmogelijkheden richting branches waar vraag is naar medewerkers. Op die manier weet je dat jouw omscholing daadwerkelijk zin heeft en dat er een baan uit voortvloeit. We dragen bij aan jouw ontplooiing en begeleiden je tijdens het omscholingstraject.

Download de leaflet Zij-instroom

Voor ABGL Zij-instroom zijn wij altijd op zoek naar kandidaten. Wij hebben nauw contact met werkgevers die op zoek zijn naar zij-instromers. Bekijk de openstaande vacatures of doe een open sollicitatie. Wij nemen contact met je op om te bekijken wat de mogelijkheden voor je zijn.

Vacatures

ABGL Zij-instroom in het kort

> Werkgeluk voorop.
> Omscholingstraject op maat.
> Werkzekerheid.
> Een opleiding richting zorg, ICT, onderwijs of het ruimtelijk domein.
> Of bijscholing naar financieel adviseur bij de overheid.
> Behoud van salaris en arbeidsvoorwaarden tijdens traject.

Neem contact op voor meer informatie #94949

Branches met baankansen

Je gaat een omscholingstraject aan, omdat je nieuw werk wil vinden. Daarom selecteerden we de branches waar krapte op de arbeidsmarkt heerst. Waar ze naarstig op zoek zijn naar nieuwe werknemers. Op dit moment zijn dat de zorg, ICT, onderwijs en het ruimtelijk domein. Voordat we jouw traject starten, kijken we welke vraag er is vanuit de markt. De vraag uit de branches is leidend.

We verbinden verschillende organisaties aan ons. Gaan een samenwerkingstraject met hen aan. Denk aan basisscholen, zorgorganisaties, ICT-bedrijven en gemeenten. Deze organisaties kampen met tekorten en leggen hun verzoek om personeel bij ons. We weten exact naar wat voor mensen ze op zoek zijn. En creëren daardoor een goede match.

Zekerheid tijdens het traject

Tijdens het complete omscholingstraject bij ABGL ben jij bij ons in dienst. Op die manier heb je de mogelijkheid om je volledig te focussen op de opleiding en je stage. Dit geeft rust en comfort. Tegelijkertijd behoud je salaris, pensioenopbouw (ABP) en arbeidsvoorwaarden. Dit verlaagt de drempel om een carrièreswitch te maken.

ABGL Zij-instroom is landelijk georiënteerd. Dat wil zeggen dat onze opleidingen zich niet centreren in één regio en dat we baankansen door heel het land vinden. Welke opleiding nodig is, hoelang het traject duurt en waar jij uiteindelijk terechtkomt, is maatwerk. We bepalen samen vooraf wat je route wordt. Maar we nemen ook gerust een andere afslag naar een andere branche als dat tijdens de weg beter blijkt.

Nieuwsgierig wat zij-instroom voor jou kan betekenen?

Marcel van Bergen

Neem contact op met programmamanager Zij-instroom Marcel van Bergen voor meer informatie over ABGL Zij-instroom.

Ga vrijblijvend een gesprek aan met Marcel en ontdek wat zijn doelgerichte visie voor jou kan betekenen. Neem contact met hem op via 06-11539319, marcel.van.bergen@abgl.nl of connect op LinkedIn.

Of laat hieronder je gegevens achter en er wordt contact opgenomen om een afspraak in te plannen.

Ga voor een volgende carrièrestap met baanperspectief.