ABGL zij-instroomtraject

Werkzekerheid in nieuwe carrièrestap

Een nieuwe carrièrestap met werkzekerheid, dat is wat jij zoekt. En dat biedt ABGL Zij-instroom.

Ben je werkzaam in het publieke domein en wil je graag een carrièreswitch maken, ABGL Zij-instroom maakt het mogelijk voor je. Met de zekerheid van een dienstverband bij ABGL, in combinatie met een omscholingstraject stomen we je klaar voor een nieuwe functie. Een functie die openstaat en binnen jouw handbereik ligt. En waar jij werkgeluk hervindt.

Of bekijk onze vacatures.

Vacatures

We bieden omscholingsmogelijkheden richting branches waar vraag is naar medewerkers. Op die manier weet je dat jouw omscholing daadwerkelijk zin heeft en dat er een baan uit voortvloeit. We dragen bij aan jouw ontplooiing en begeleiden je tijdens het omscholingstraject.

Download de leaflet Zij-instroom

Financieel adviseur/business controller

Ben jij een ervaren financieel adviseur/business controller en zoek je een baan met meer maatschappelijke waarde? Denk dan eens aan werken bij de gemeente of een andere overheidsinstantie. Het is een flinke overstap: van bedrijfsleven naar overheid. De businesscase maakt plaats voor het maatschappelijk belang. ABGL maakt die switch mogelijk.

Vacatures

Heb je interesse voor een van onze Zij-instroom vacatures? Of werk je bij een overheidsorganisatie en ben je geïnteresseerd in Zij-instroom? Neem dan contact met ons op.

Vacatures

ABGL Zij-instroom in het kort

> Werkgeluk voorop.
> Omscholingstraject op maat.
> Werkzekerheid.
> Een op maat gemaakte opleiding.
> Of bijscholing naar financieel adviseur bij de overheid.
> Behoud van salaris en arbeidsvoorwaarden tijdens traject.

Neem contact op voor meer informatie #94949

Branches met baankansen

Vanuit het publieke domein ga je een omscholingstraject aan, omdat je nieuw werk wil vinden. Daarom selecteerden we de branches waar krapte op de arbeidsmarkt heerst. Waar ze naarstig op zoek zijn naar nieuwe werknemers. Op dit moment zijn dat de zorg, ICT, onderwijs en het ruimtelijk domein. Voordat we jouw traject starten, kijken we welke vraag er is vanuit de markt. De vraag uit de branches is leidend.

We verbinden verschillende organisaties aan ons. Gaan een samenwerkingstraject met hen aan. Denk aan basisscholen, zorgorganisaties, ICT-bedrijven en gemeenten. Deze organisaties kampen met tekorten en leggen hun verzoek om personeel bij ons. We weten exact naar wat voor mensen ze op zoek zijn. En creëren daardoor een goede match.

Zekerheid tijdens het traject

Tijdens het complete omscholingstraject bij ABGL ben jij bij ons in dienst. Op die manier heb je de mogelijkheid om je volledig te focussen op de opleiding en je stage. Dit geeft rust en comfort. Tegelijkertijd behoud je salaris, pensioenopbouw (ABP) en arbeidsvoorwaarden. Dit verlaagt de drempel om een carrièreswitch te maken.

ABGL Zij-instroom is landelijk georiënteerd. Dat wil zeggen dat onze opleidingen zich niet centreren in één regio en dat we baankansen door heel het land vinden. Welke opleiding nodig is, hoelang het traject duurt en waar jij uiteindelijk terechtkomt, is maatwerk. We bepalen samen vooraf wat je route wordt. Maar we nemen ook gerust een andere afslag naar een andere branche als dat tijdens de weg beter blijkt.

Nieuwsgierig wat Zij-instroom voor jou kan betekenen?

Marcel van Bergen

Neem contact op met programmamanager Zij-instroom Marcel van Bergen of Joachim van Hees, manager detacheren voor meer informatie over ABGL Zij-instroom.

Marcel: 06-11539319, marcel.van.bergen@abgl.nl of connect op LinkedIn.

Joachim van Hees

Joachim: 06-21498064, joachim.van.hees@abgl.nl of connect op LinkedIn.

Of laat hieronder je gegevens achter en er wordt contact opgenomen om een afspraak in te plannen.

Ga voor een volgende carrièrestap met baanperspectief.