ABGL zij-instroom

Nieuwe medewerkers die perfect passen

Als organisatie in de zorg, de ICT, het onderwijs,  of het publieke domein sta jij te springen om gekwalificeerde en passende medewerkers. De krapte op de arbeidsmarkt voel jij in jouw organisatie. Personeel vinden is al een uitdaging op zich. De juiste match vinden een nog grotere. ABGL schiet te hulp met ABGL Zij-instroom. Bind gedreven, gekwalificeerd personeel wat opgeleid is voor jouw organisatie.

ABGL Zij-instroom leidt medewerkers op voor

> De ICT
> De zorg
> Het onderwijs
> Het ruimtelijk domein 
> Financieel adviseurs richting de overheid

Plan nu jouw kennismaking in #94949

De perfecte match

ABGL Zij-instroom verbindt met ontslag bedreigde ambtenaren met organisaties waar personeelstekort is. Wij maken de juiste match. Op het gebied van kwalificaties, vaardigheden en ook op persoonlijk vlak. De perfecte kandidaat koppelen we al in een vroeg stadium aan jouw organisatie. Zo kunnen beide partijen gedurende het proces bepalen of de klik er is. Het omscholingstraject wordt in overleg vormgegeven. Samen kijken we welke kwalificaties ontbreken en welke opleidingen deze versterken. We stomen de kandidaat klaar voor een specifieke functie binnen jouw bedrijf. En detacheren deze eerst gedurende een overeengekomen periode ter oriëntatie om kennis en kunde op te doen.

We zetten ons in om een mismatch op de arbeidsmarkt te voorkomen en de juiste kandidaten voor jouw vacatures te vinden.

De functie staat centraal

Medewerkers die direct inzetbaar zijn na afronding van hun opleiding. Dat is wat jij onderaan de streep wil. We spitsen iemands kennis specifiek toe op de vacature van jouw organisatie in plaats van een bredere aanpak. We leiden iemand niet op richting de zorg algemeen als de vacature gericht is op verslavingszorg. Jij mag verwachten dat we mensen vinden die in de organisatie passen en ze vormen tot ze bij de vacature horen.

Werkgeluk voor de nieuwe werknemer

Bij ABGL staat werkgeluk centraal, ongeacht de dienstverlening. Dat geldt dus ook binnen ABGL Zij-instroom. Wij willen dat de nieuwe medewerker werkgeluk vindt in jouw organisatie. Daar pluk jij namelijk ook de vruchten van. Personeel wat voldoening haalt uit het werk en met plezier naar het werk gaat, voert z’n taken beter uit. En is meer betrokken bij de organisatie.

Nieuwsgierig wat zij-instroom voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op met senior adviseur Marcel van Bergen voor meer informatie over ABGL zij-instroom.

Ga vrijblijvend een gesprek aan met Marcel en ontdek wat zijn doelgerichte visie voor jouw organisatie kan betekenen. Neem contact met hem op via 06-11539319, marcel.van.bergen@abgl.nl of connect op LinkedIn.

Vind medewerkers die voor jouw organisatie zijn klaargestoomd.