ABGL zij-instroom

Bied je medewerker nieuw perspectief

Je wilt je collega’s te allen tijde verder helpen en perspectief bieden. Dat geldt ook voor de met ontslag bedreigde ambtenaren binnen je organisatie. Faciliteer de mogelijkheid om een volgende stap te maken door middel van een omscholingstraject. Voorkom dat ze langs de zijlijn van de arbeidsmarkt komen te staan. Kies voor ABGL Zij-instroom.

Wat is ABGL Zij-instroom?

Met ABGL Zij-instroom verkleint de afstand tot de arbeidsmarkt. We bieden hun een maatwerk omscholingstraject, waar we ze klaarstomen voor een nieuwe baan. Die nieuwe baan is in een branche waar personeelstekort is. Namelijk de ICT, de zorg, onderwijs en het ruimtelijk domein. Op die manier bieden we de kandidaten werkzekerheid. Vooraf vindt een intakegesprek plaats.

Plan nu jouw kennismaking in #94949

Toon goed werkgeverschap

Deze dienstverlening biedt jouw met ontslag bedreigde collega perspectief. Faciliteer je deze mogelijkheid, siert jou dat als werkgever. Zelfs als de collega de organisatie moet verlaten, zorg je voor een duurzame oplossing. Eén die werkzekerheid oplevert. 

Wij nemen de collega bij ons in dienst tijdens dit proces. Het is ons doel om de collega zo snel mogelijk aan een nieuwe, passende baan te helpen. Daar is niet alleen de kandidaat bij gebaat, maar de huidige werkgever ook. Het bespaart namelijk ontslagkosten. We nemen de werknemer over met gelijke arbeidsvoorwaarden en met behoud van pensioenopbouw. 

Nieuwsgierig wat zij-instroom voor jouw medewerkers kan betekenen?

Neem contact op met senior adviseur Marcel van Bergen voor meer informatie over ABGL Zij-instroom.

Ga vrijblijvend een gesprek aan met Marcel en ontdek wat zijn doelgerichte visie voor jouw medewerkers kan betekenen. Neem contact met hem op via 06-11539319, marcel.van.bergen@abgl.nl of connect op LinkedIn.

Bied je collega’s nieuw perspectief.

Faciliteer ABGL Zij-instroom.