ABGL is deel van Yris

Een unieke samenwerking. Daarom hebben ABGL, Geerts & Partners en MZ services haar krachten gebundeld. Zo verruimen we onze blik en verbreden we onze visie. Samen zijn wij Yris.

Samen zie je meer

Wij geloven in goed werkgeverschap en dat élke medewerker een waardevolle bijdrage levert aan een organisatie. Door mensen te stimuleren om zelf de leiding te nemen, laten wij ze boven zichzelf uitstijgen en zo hun volledige potentieel benutten.

We gaan duurzame relaties en open samenwerkingen aan met onze opdrachtgevers. Met strategie, creativiteit, ervaring en een mensgerichte aanpak brengen we medewerkers en organisaties verder. En zetten wij altijd die extra stap. Wij zijn positief, vernieuwend en oprecht.

Zo zijn én blijven we onderscheidend in mens- en organisatieontwikkeling.

Elk een eigen karakter

Drie unieke organisaties, met elk hun eigen dienstverlening, producten en karakter. In elke organisatie zijn andere talenten en kwaliteiten aanwezig; zo heeft Geerts & Partners een bijzonder stevige expertise in de begeleiding van politieke ambtsdragers en werving & selectie voor de (lokale) overheid. MZ Services is al 14 jaar actief in medezeggenschap en organisatieontwikkeling en ABGL biedt creatieve mobiliteitsoplossingen en interim oplossingen voor het publieke domein.

Een unieke samenwerking #94949

Yris laat zien wie je bent

Lees alles over Yris en waar wij samen voor staan. Luister ook naar de podcast Goed Werk van Yris.

Bezoek Yris.nu

Leer de andere Yris organisaties kennen

Beweegt leiders in het publieke domein

Geerts & Partners heeft expertise in werving & selectie, executive search en interim voor hoger kader. Ook begeleiden wij politiek ambtsdragers en managers naar een volgende stap in hun carrière.

Specialist in medezeggenschap

MZ Services gelooft dat medezeggenschap en participatie bijdraagt aan een beter functionerende organisatie. Daarom bevordert MZ Services de samenwerking tussen medezeggenschapsraad en management. MZ Services brengt organisaties verder met afgestemde diensten op het gebied van medezeggenschap.