Wordt het niet eens tijd dag wordt verplaatst

Update: Om de verdere verspreiding van het Corona virus te beperken maken we ook bij dit evenement een terechte pas op de plaats. De ‘Wordt het niet eens tijd dag’ houd je van ons tegoed, inclusief de workshops, lunch & borrel. We houden je zo op de hoogte wanneer de nieuwe datum bekend is.

Mobiliteit is hot topic. Zeker nu we allemaal langer door moeten werken. ABGL helpt je daarom de mobiliteit onder medewerkers te bevorderen. Want hoe krijg je mensen nu eigenlijk in beweging? We geven antwoord tijdens de Wordt het niet eens tijd-dag.

Thema

Wordt het niet eens tijd voor een andere aanpak?

Workshops

1. Hoe zorg je ervoor dat er veiligheid en ruimte is voor mobiliteit
Door: Carin Meijer en Wim Wetzels, senior adviseurs mobiliteit

wordt het niet eens tijd dag, 26 november Met de komst van de Wnra is het speelveld van hr veranderd. Tijdens deze workshop gaan Carin en Wim met jou in gesprek over jouw positie als hr-adviseur. Nu de arbeidsrelatie tweezijdig wordt, ligt hier namelijk een mooie kans om een rol als businesspartner te pakken. Carin: “De Wnra is een unieke kans om jouw werk als hr-adviseur te verdiepen. Als er verschillen van inzicht zijn tussen een leidinggevende en een werknemer, kun jij een coachingsgesprek faciliteren. In dit gesprek ga je op zoek naar het gemeenschappelijke belang en een gezamenlijke oplossing. Het is in veel gevallen een betere oplossing dan het juridische conflict aan te gaan.”

2. Hoe houd je als hr de regie? 
Door: Ralph Kolen, loopbaanregisseur

Wordt het niet eens tijd dag, 26 novemberJe kunt mobiliteit niet ‘managen’. Vraag jezelf eerder af: wat heeft déze persoon nodig om de regie te pakken? Het stimuleren van mobiliteit doe je volgens loopbaanregisseur Ralph Kolen op basis van de 5 v’s: verlangen, verleiden, vertrouwen, verrassen en faciliteren (vooruit: één f). In deze workshop geeft Ralph je praktische tips over mobiliteit en hoe je dit als hr op een goede manier in de organisatie implementeert. Lees meer over deze workshop.

3. De kunst van balans houden vanuit systeemdenken
Door: Charlotte Muller van Vlot coaching en training

Wordt het niet eens tijd dag, 26 novemberIn haar workshop systemisch werken leert Charlotte je in 4 stappen nieuw gedrag aan. Charlotte kijkt samen met de deelnemers van de workshop naar hun gedrag in bepaalde situaties. Charlotte: “Welk gedrag laat je vaak zien? Waar komt het vandaan en hoe kun je dat herkennen? We bespreken wat een ‘systeem’ is en hoe je er onderdeel van uitmaakt. We leven allemaal in systemen zoals onze families, werk, verenigingen en onze vriendenkring.” Lees meer over deze workshop.

Raad van advies

Leg je casus voor aan onze Raad van advies. Zij gaan persoonlijk met je in gesprek.

Stoelmassage

De Wordt het niet eens tijd-dag draait om reflecteren, pijnpunten opsporen en ze vervolgens weer los masseren. Vergeet daarom vooral niet om gebruik te maken van de stoelmassage die we aanbieden.

Praktische informatie

Datum: n.t.b.
Tijd: 09:30 – 16:30 uur
Kosten: kosteloos, op uitnodiging
Doelgroep: hr-professionals
Plaats: ons kantoor in Zwolle, Regus Zwolle Trade Centre, Grote Voort 293 in Zwolle

De dag is inclusief lunch en een (netwerk)borrel ter afsluiting van de dag.

Vragen/contact

Heb je vragen of wil je meer weten over de Wordt het niet eens tijd- dag? Neem dan contact op met Carin of Ralph.
Carin: 06-22032755/cmeijer@abgl.nl
Ralph: 06-55135815/rkolen@abgl.nl