Zo werkt ABGL

Als je een van onze collega’s vraagt wat werken bij ABGL kenmerkt, dan zul je al snel horen dat we volop in ontwikkeling zijn, iets dat past bij onze ambitie en onze groei!

Duurzame invulling

We zijn een jonge organisatie waar ervaren collega’s werken. Dat zijn we gaan doen vanuit een overtuiging; we willen graag zinvol en duurzaam invulling geven aan hr-vraagstukken, bijvoorbeeld bij het vinden van een passende interim-oplossing, of de invulling van een mobiliteitsdienstverband.

Slim en goed

Werken bij ABGL betekent dat je graag samen met elkaar mooie resultaten boekt. We vinden het fijn als je met ons meedenkt hoe we zaken beter of slimmer kunnen doen. Daar waar jij ervaring in meebrengt, lever je een bijdrage in de optimalisering van ons bedrijf. Zo pakken we diverse projecten aan in multidisciplinaire teams.

Vacatures

ABGL is altijd op zoek naar goede adviseurs voor interim en mobiliteit. Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Werken bij ABGL #94949

Gezelligheid met een zachte g

Naast uitdaging in je dagelijkse werk, hechten we waarde aan het regelmatig samenkomen. Dat doen we met diverse teamuitjes en een borreltje op de vrijdagmiddag. Eens per jaar hebben we een personeelsdag die door collega’s wordt georganiseerd.

We hebben de traditie om kerst in te luiden met onze collega’s van MZ Services en Geerts & Partners (ook deel van Yris). Zoals het de Brabantse gastvrijheid betaamt, wordt er op culinair gebied heel goed voor je gezorgd!

Onze overtuiging

Bij ABGL staan de mensen centraal. We hebben de overtuiging dat er voor iedereen een passende baan te vinden is.

Lees meer over onze overtuiging en hoe wij daar mee werken.

Onze visie #94949

Missie

Wij geloven in mensen en in hun goede bedoelingen. Met onze oplossingen behouden we talent voor de overheid en borgen we duurzaamheid. Daarom vinden wij het waardevol dat mensen zelf kiezen en regie pakken. Niet aan de kant blijven staan of op de bank blijven zitten, maar in beweging komen. Medewerkers moeten hun eigen koers uit kunnen zetten en dit ondersteunen we graag.  Zodat ze  trots kunnen zijn op zichzelf en anderen hierdoor inspireren en motiveren!