Loopbaan summerschool

Het is zomer. Een tijd van ontspannen reflectie en genieten maar ook een tijd van dromen en nieuwe plannen maken.

Kan ik niet meer met mijn talenten gaan doen? Kost mijn werk me niet meer energie dan dat het me oplevert, en hoe buig ik dit om? Wat is mijn unieke toegevoegde waarde en hoe zorg ik ervoor dat anderen mij op mijn unieke toegevoegde waarde gaan bevragen?

Wanneer je met deze vragen rondloopt, gun jezelf dan één dag waarin je met deze vragen aan het werk gaat en voor jezelf de antwoorden gaat vinden. ABGL organiseert samen met Collegia, Elke Schrijen en Karin Vos de Summerschool.

Ontspannend en inspirerend

Op deze volledig verzorgde dag, is alles mogelijk. Maak een prachtige wandeling door de bossen tijdens je één op één coachingsgesprek, laat je masseren of lees in de boeken en tijdschriften die er liggen om mee te nemen. Verfrissing en versnapering de hele dag door, een lunch tussen de middag en een gezellig borreltje na afloop.

Het programma

Onder begeleiding van zeer ervaren trainers en coaches creëer jij je eigen programma waarin je de keuze hebt tussen praktische en inspirerende workshops. Maar ook momenten van één op één reflectie met een van onze ervaren coaches. Een ontspannen dag waar je vol van energie en praktische handvatten vandaan komt zodat je daarna zelf verder aan de slag kunt. We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze summerschool! 12 juli in regio zuid, 19 juli in regio midden en 30 augustus in regio noord. Voor € 65,- kun je heel de dag inspiratie opdoen. Kaarten bestellen kan via Eventbrite.

  • 12.07 - regio zuid

    De Boemel in Tilburg

  • 19.07 - regio midden

    Kraaybeekerhof in Driebergen

  • 30.08 - regio noord

    Het Parochiehuis in Zwolle

Stop met werken, start dromen

Dromen doen we allemaal en haalt ons soms even uit de werkelijkheid waar we in verkeren. Dromen voelen vaak als onbereikbaar maar wist je dat iedere droom de kern bevat van waar jij naar op zoek bent? Ontdek wat je dromen je vertellen en hoe je dit vorm kunt geven zonder meteen het “roer om” te gooien.

Door: Ralph Kolen
is ruim 25 jaar ervaring als interactief theatermaker. Hij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van arbeidsmarktmobiliteit en arbeidsmarktpresentatie. Zijn doel: mensen in beweging brengen én houden binnen hun loopbaan.

Ralph Kolen

De 5 drijfveren van werkplezier

Biedt het werk en de omgeving je nog die zaken die jou met een glimlach en energie naar je werk laten gaan? Ontdek welke drijfveren voor jou persoonlijk belangrijk zijn en krijg de handvatten om deze weer in je werk vorm te geven.

Door: Wieteke Krol
is adviseur en trainer bij MZ Services. Ze traint ondernemingsraden om een goede gesprekspartner te zijn van het bestuur. Dit vergt een goede eigen visie en strategie op de organisatie en medezeggenschap van een ondernemingsraad.

Wieteke Krol

Wat maakt jou uniek?

Alle mensen zijn uniek maar vaak ervaren we dit niet zo. Ontdek wat jou uniek maakt en voor welk probleem jij de oplossing bent. Dit verandert niet alleen je kijk op werk van functie- naar roldenken maar zorgt er ook voor dat ze voor die leuke projecten jou gaan vragen. Deze workshop wordt ook door Karin Vos gegeven.

Door: Elke Schrijen
begeleidt al jaren een diversiteit aan doelgroepen bij loopbaan-, communicatie-, stress- en balansvraagstukken. Ze werkt als loopbaancoach en trainer voor haar eigen bureau Elke Schrijen Training en Advies en bij de Radboud Universiteit.

Elke Schrijen

Wat maakt jou uniek?

Alle mensen zijn uniek maar vaak ervaren we dit niet zo. Ontdek wat jou uniek maakt en voor welk probleem jij de oplossing bent. Dit verandert niet alleen je kijk op werk van functie- naar roldenken maar zorgt er ook voor dat ze voor die leuke projecten jou gaan vragen. Deze workshop wordt ook door Elke Schrijen gegeven.

Door: Karin Vos
is trainer en loopbaancoach. Als zelfstandige verzorgt zij al vele jaren trainingen als Verken je talent, Crucial conversations, Feedback, en Baas in eigen loopbaan en begeleidt  medewerkers die geen klik meer hebben met hun huidige baan.

Karin Vos

Persoonlijke coaching

Tijdens de summerschool zijn er ervaren coaches van ABGL aanwezig met wie je een één op één wandeling kunt hebben vanuit iedere vraag of behoefte die jij hebt. Daarnaast zijn ook Karin Vos en Elke Schrijen beschikbaar om deze persoonlijke coaching te geven.

Stoelmassage

Wat is er dan lekkerder dan tijdens deze dag de mogelijkheid te hebben om die spieren die vast zitten even los te laten masseren. En je hoeft er inhoudelijk niet eens iets voor te missen. Het kan gewoon tijdens de workshops!

Kaarten bestellen

Je kunt je gemakkelijk aanmelden voor een van de drie dagen Summerschool via Eventbright. Je ontvangt een bevestiging met daarbij je toegangskaartje.