ABGL heeft een uitgebreid netwerk van professionals. Wij koppelen deskundige professionals aan de juiste interim-opdracht. Lees hier hoe wij u kunnen helpen.

ABGL koppelt werkgever en werknemer bij interim-opdracht

Atlant Groep, inmiddels Senzer, vond met hulp van ABGL de juiste persoon voor hun interim-opdracht. Het bedrijf zocht een neutrale adviseur die haar werknemers kon begeleiden bij het samenvoegen van drie ondernemingsraden. René Walenberg, algemeen directeur van Atlant Groep: “ABGL ontzorgde ons als werkgever en leverde snel de juiste man voor deze klus.”

Adequate ervaring

“Voor deze interim klus was het vooral belangrijk dat alle ondernemingsraden hun zegje konden doen om op een goede manier input te leveren. Wij hadden al een projectleider, maar de betrokkenen vonden hem niet volledig onpartijdig. Daarom besloten we een onafhankelijke professional op deze klus te zetten. Via ABGL vonden we al snel iemand die uitermate geschikt was vanwege zijn achtergrond in SW en arbeidsparticipatie. Bovendien deed hij in het verleden verschillende klussen voor vakbonden.”

Gepast geëngageerd

“ABGL toont gepaste betrokkenheid. Dat is wat anders dan veel betrokkenheid, want dat kan een overdaad zijn. Dit bedrijf houdt een vinger aan de pols, maar alleen op de juiste momenten. Tegen het einde van de interim-periode nam ABGL bijvoorbeeld tijdig contact met ons op om te vragen hoe de werkzaamheden gingen en of er nog andere mogelijkheden binnen ons bedrijf waren voor de interim-manager. Dat handelden ze heel netjes af.”

Een transparante partner

“Je hebt aan ABGL een zeer transparante partner. Het bedrijf schakelt snel en zaken worden afgewerkt zoals afgesproken. Ook worden urenoverzichten en facturen ruim op tijd in gediend. Dit zou normaal moeten zijn, maar in de praktijk is dit helaas vaak niet het geval. Ik zou het bureau op basis van mijn eigen ervaringen zeker aanraden aan collega’s.”

Ontzorgen door een interim-opdracht

“ABGL biedt duidelijkheid voor mij als opdrachtgever. De detacheringsconstructie werkt erg gemakkelijk en ontzorgt. Op dit moment zitten we in de eindfase, maar we zijn erg tevreden over de interim-manager. Hij speelde precies de rol waarnaar we zochten. Hij opereerde neutraal en zorgde ervoor dat alle betrokkenen op goede voet met elkaar bleven staan. We zijn zo tevreden dat we bekijken of we hem ook voor een andere interim-opdracht in kunnen schakelen.”

Zoekt u de juiste professional voor uw interim-opdracht? ABGL heeft een uitgebreid netwerk van professionals.

Vind een interim-professional