Wat heeft ABGL de professional te bieden?

Bij ABGL staan de mensen centraal. Het is onze overtuiging dat iedereen leuk, leerzaam en rendabel werk kan hebben. Daarom werken wij iedere dag aan het ontmoeten en leren kennen van professionals en organisaties – om vervolgens de ideale match te maken. Daar krijgen wij een enorme hoeveelheid energie van.

Mobiliteit

Mobiliteitsmanagement heeft verschillende vormen en namen. Bij ABGL vallen assessment, loopbaancoaching en outplacement hieronder. Processen en activiteiten lopen in elkaar over, maar het gaat steeds om één ding: zo snel mogelijk nieuw perspectief creëren. Op die manier kan uw organisatie zich aanpassen aan de dynamiek en de hoge arbeidsmobiliteit binnen de publieke sector.

Loopbaancoaching in het kader van outplacement leidt voor uw medewerker vrijwel altijd tot een betekenisvolle carrièrestap. Maar ook in een breder verband bevordert een traject duurzame inzet van arbeidscapaciteit binnen – of buiten – uw organisatie. Wellicht maken ontwikkelingen en nieuwe ambities binnen uw organisatie het nodig om door te groeien of anders te gaan werken. Dan is degelijk onderzoek onder uw medewerkers of een zoektocht naar nieuwe medewerkers zinvol. Een ABGL assessment is een goede basis voor een gedegen advies, of startpunt voor een nieuw traject.

Alles over mobiliteit
ABGL mobiliteit

Interimopdrachten

ABGL Interim is een organisatie die zich richt op de non-profit sector. Wij zijn landelijk actief in ons specialisme op het terrein van lokale overheid en gemeenschappelijke regelingen. ABGL heeft haar reputatie als specialist op het gebied van arbeidsmobiliteit binnen de non-profit sector inmiddels bewezen. Met deze nieuwe interim-tak bieden wij onze opdrachtgevers en relaties een completer pakket aan. Zo zijn we alle partijen nog beter van dienst.

Snel schakelen

Wij kennen onze professionals en onze professionals kennen ons. Wij zijn dagelijks aan de slag om ons netwerk te vergroten en te onderhouden. Aan de kant van onze opdrachtgevers én aan de kant van onze professionals. ABGL beschikt over een uitgebreid relatienetwerk met relevante contacten op beslissersniveau. Wij weten wat er speelt in de publieke sector en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij de vraagstelling van een organisatie vaak voor, waardoor we snel kunnen schakelen tussen opdrachtgever en professional.

Alles over interim
team abgl

Over ABGL

Bij ABGL zijn we persoonlijk, eerlijk en leveren we maatwerk. Iedere professional is anders en wij maken de match tussen jouw toegevoegde waarde en de arbeidsmarkt. Bij ABGL staan de mensen centraal. We hebben de overtuiging dat er voor iedereen een passende baan te vinden is.

Onze overtuiging #94949

Is het mobiliteitsdienstverband iets voor jou? Download onze whitepaper:

We beantwoorden al je vragen. Laten ervaringsdeskundigen aan het woord. En nemen je mee in onze werkwijze.