Onze overtuiging

Wij werken vanuit de visie dat wij – met onze expertise op het gebied van arbeidsmobiliteit en de arbeidsmarkt – organisaties en mensen verder helpen.

Organisaties willen hun politieke en maatschappelijke doelen realiseren. Samen met organisaties willen wij mensen helpen gelukkig en gezond te blijven in hun werk. Zodat mensen de regie kunnen nemen en waarde blijven toevoegen voor zichzelf en organisaties, vanuit kracht, passie en inspiratie.

Missie

Wij geloven in mensen en in hun goede bedoelingen. Wij willen graag anderen inspireren en in hun kracht zetten. Wij willen met onze aanpak ervoor zorgen dat mensen hun talenten ontdekken en benutten en zo hun werkgeluk vergroten.

Wij vinden het waardevol dat mensen kiezen en de regie pakken. Niet aan de kant blijven staan of op de bank blijven zitten, maar in beweging komen. Wij streven er naar samen een nieuwe koers uit te zetten. Zodat mensen trots kunnen zijn op zichzelf en anderen hierdoor inspireren en motiveren!

Strategie

Wij willen dat onze relaties ons ervaren als verbinder, kennispartner en regisseur van personele mobiliteitsvraagstukken. Als creatieve partner die doorvraagt, in langdurige relaties investeert en op die manier bijdraagt aan de realisatie van de personele ambities van de verschillende partijen. De belangen van zowel professionals als organisaties – als huidige en nieuwe werk- of opdrachtgever – staan hierbij centraal. Door gebruik van creatieve loopbaan- en arbeidsmarktinstrumenten kan de (interim-)professional competenties ontwikkelen en ervaring opdoen die is gericht op het realiseren van de gewenste loopbaan.

De mensen van ABGL

Wij werken met veel enthousiasme aan onze missie. Ieder moment dat wij besteden aan ons werk, willen we omzetten in een positieve ontwikkeling. Voor de kandidaten van interim, voor de mensen die bij ABGL een mobiliteitsdienstverband hebben en natuurlijk ook voor onszelf.

Leer ons kennen

team
 • Samenwerking met Mobiliteitscentrum West -Brabant

  ABGL en Mobiliteitscentrum West-Brabant werken samen. Medewerkers uit 19 aangesloten gemeenten profiteren hiervan.

  ABGL & MCWB #94949
 • Noloc erkende loopbaanprofessionals

  Onze loopbaancoaches zijn Noloc gecertificeerd. Wij werken conform de gedragscode van Noloc.

  Noloc #94949
 • Assessment met Talent Motivatie Analyse

  Onze coaches en arbeidsmarktbegeleiders zijn gecertificeerd voor de TMA Methode.

  TMA #94949