Samenwerking ABGL en Mobiliteitscentrum West -Brabant

ABGL en Mobiliteitscentrum West-Brabant werken samen. Medewerkers uit de 19 aangesloten gemeenten kunnen hiervan profiteren. Zij hebben de mogelijkheid hun loopbaan opnieuw vorm te geven met de zekerheid van een vast dienstverband en honderd procent pensioenopbouw.

De huidige samenleving en werkomgevingen vragen van medewerkers veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Dat geldt zeker binnen gemeentelijke organisaties. Werknemers moeten beschikken over een totaalpakket aan competenties. Het Mobiliteitscentrum heeft als doelstelling deze ontwikkeling te versnellen en verbeteren. Door de samenwerking met ABGL worden deze doelstellingen behaald binnen een zekere omgeving: het mobiliteitsdienstverband.

Het vinden van een andere baan is vaak een fulltime job. Het is een kunst om jezelf op een authentieke manier onderscheidend in de kijker te spelen. De samenwerking en begeleiding van ABGL en Mobiliteitscentrum West-Brabant geeft medewerkers ruimte, tijd en zekerheid om hieraan te werken.

Arbeidsmarktbewerking staat in de samenwerking centraal. ABGL werkt samen met de loopbaanbegeleiders en loopbaancoaches van het Mobiliteitscentrum. Deze samenwerking maakt volgende carri├Ęrestappen tot een succes voor gemeentemedewerkers.

ABGL