Wie zijn wij?

Wij geloven in mensen en in hun goede bedoelingen. Wij willen mensen inspireren en ze hun sterke kanten laten benutten. Wij willen met onze oplossingen talent behouden voor de overheid en duurzaamheid borgen. Wij vinden het waardevol dat mensen kiezen en zelf de regie pakken. Niet aan de kant blijven staan of op de bank blijven zitten, maar in beweging komen. Wij streven er naar samen de koers uit te zetten, zodat mensen trots kunnen zijn op zichzelf en anderen hierdoor inspireren en motiveren!

Bekijk ons team #94949
abgl sfeerbeeld
80 %
geslaagde uitplaatsingen
150 +
gemeenten waar we actief zijn
20 +
interimopdrachten per maand
9
onze klanten beoordelen ons met een

“Bij ABGL ervaar ik echt contact en verbinding”

Voor interessante interim hr-opdrachten bij lokale overheden moet je bij ABGL zijn. Hr-adviseur Karlijn Verkoelen richt zich sinds 2017 uitsluitend op interim-opdrachten. Bij ABGL vond zij een leuke klus bij de Gemeente Veldhoven.

De gemeente Veldhoven vond externe inhuur via ABGL

Hrm-coördinator Dan Geelen vond de perfecte externe inhuur via ABGL. “Ik zou Karlijn zo in mijn team willen.” Bekijk hoe dit proces verliep.

Altijd werk voor professionals

Vanuit gemeenten uit heel Nederland krijgen we regelmatig opdrachten voor bijvoorbeeld een griffier, een financieel adviseur of manager sociaal domein. Bekijk de profielen waar we altijd naar op zoek zijn.

Bekijk de profielen #94949