Wat heeft ABGL opdrachtgevers te bieden?

Bij ABGL staan de mensen centraal. Het is onze overtuiging dat iedereen leuk, leerzaam en rendabel werk kan hebben. Daarom werken wij iedere dag aan het ontmoeten en leren kennen van professionals en organisaties – om vervolgens de ideale match te maken. Daar krijgen wij een enorme hoeveelheid energie van.

Mobiliteitsdienstverband

Mobiliteitsmanagement heeft verschillende vormen en namen. Maar het gaat steeds om één ding: zo snel mogelijk nieuw perspectief creëren.

Zij-instroom

Als huidige werkgever faciliteer je een nieuwe kans voor collega’s. En als toekomstige werkgever kies jij voor klaargestoomd personeel voor jouw specifieke organisatie.

Jong Talent

ABGL koppelt jong talent aan opdrachtgevers binnen de overheid. Organisaties zitten met onvervulde vacatures; jong talent is de oplossing.

Interim professionals

ABGL Interim richt zich op de publieke sector en is gespecialiseerd op het gebied van lokale overheid. Wij werken op het niveau van midden en hoger management.

Wat anderen van ABGL vinden?

Onze dienstverlening wordt gemiddeld met een 9 beoordeeld. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen?

Lees meer #94949

Over ABGL

Bij ABGL zijn we persoonlijk, eerlijk en leveren we maatwerk. Iedere professional is anders en wij maken de match tussen jouw toegevoegde waarde en de arbeidsmarkt. Bij ABGL staan de mensen centraal. We hebben de overtuiging dat er voor iedereen een passende baan te vinden is.

Ons team