De Wet arbeidsmarkt in balans doet een paar aanpassingen in de transitievergoeding.

Wim Wetzels

Senior adviseur mobiliteit

Wim Wetzels

Aan Wim Wetzels heb je een betrouwbare adviseur mobiliteit. Hij kent het klappen van de zweep. In ruim dertig jaar tijd deed hij ervaring op in gemeenteland, als vakbondsbestuurder en als jurist. Deze kennis zet hij graag in om jou tegen de beste voorwaarden aan een mobiliteitsdienstverband te helpen. Laat je enthousiasmeren.

Wat onderscheidt Wim Wetzels?

  • Een zwaargewicht in gemeenteland
  • Roots bij FNV
  • Een gesprekspartner met gezag en deskundigheid

Grijp de kans

Wim Wetzels zat de afgelopen jaren aan verschillende kanten van de onderhandeltafel. Hij ging voor gemeenten in gesprek met ambtenaren die weg moesten. Of hij sprak juist als raadsman met medewerkers die klem zaten. Keer op keer bleek het mobiliteitsdienstverband een perfecte oplossing. “Het getuigt voor organisaties van goed werkgeverschap en is voor werknemers de manier om met opgeheven hoofd verder te gaan.”

Met een mobiliteitsdienstverband krijg je betaald om jezelf opnieuw te ontdekken.

Positiviteit

Waar veel werknemers door een rouwproces gaan als zij vastlopen, spoort Wim hen aan om juist positief naar de situatie te kijken. “Het is goed om het oude los te laten en je te heroriënteren. Het is de kans om aan jezelf te schaven en fris verder te gaan. Maar dan wel tegen de beste voorwaarden. Ik ken de wereld en zet mijn ervaring in om te bemiddelen tussen werkgever en werknemer.”

Maak van een nood een deugd, sta jezelf toe om uit de sleur te breken.

Manager van jouw eigen loopbaan

Zelf weet Wim als geen ander hoe het wisselen van baan zorgt voor nieuw perspectief. “Een vooraf uitgestippeld pad werkt in de praktijk vaak niet zo goed als op papier. Ik wisselde in mijn carrière al geregeld van gedaante. Je zult je verbazen over hoeveel nieuwe kansen dit biedt als je jezelf ervoor openstelt. Proef hoe het ook kan en ik beloof je dat je niet meer terug wil naar jouw oude situatie.”

Wim Wetzels begeleidt jou graag in jouw reis naar een nieuwe baan

Of misschien neem je eindelijk de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Wim helpt hoe dan ook de eerste stappen te zetten. Je kunt Wim bereiken op 06-10949348 of via wwetzels@abgl.nl

Bekijk het LinkedIn profiel van Wim

 

Beate van den Oord

Financieel manager

Jaimy Rutters

Financieel medewerker
Loopbaancoaches