Walter Gouw

Walter Gouw

partner

Walter Gouw

Goed werkgeverschap. Daar draait het volgens Walter Gouw om. Voor organisaties is het steeds belangrijker om zich te profileren als aantrekkelijke werkgever. Het mobiliteitsdienstverband helpt daarbij. Het stelt zowel werknemer als werkgever in staat de juiste stappen te zetten.

Met behulp van het mobiliteitsdienstverband kunnen jullie op nette wijze afscheid nemen van elkaar. Het is een echte win-winsituatie. 

Wat onderscheidt Walter?

  • Ervaring en uitgebreid netwerk bij de lokale overheid
  • Brengt energie en structuur in ieder proces
  • Ziet altijd de win-winsituatie

Waarom goed werkgeverschap?

Een organisatie en een medewerker zijn gebaat bij een goede match met de juiste mensen op de juiste plek. Walter Gouw: “Het mobiliteitsdienstverband helpt om die geschikte baan te vinden. Want soms is in de huidige situatie van die goede match geen sprake. Bijvoorbeeld als jouw werknemer zich niet goed voelt in zijn huidige functie of door organisatieontwikkelingen op een plek zit die niet meer passend is.”

Het mobiliteitsdienstverband helpt medewerkers op zoek te gaan naar een baan die echt bij ze past. Hierbij behouden ze hun zekerheden. Daar zijn alle partijen bij geholpen.

Persoonlijke groei met een mobiliteitsdienstverband

“Het mobiliteitsdienstverband brengt werknemers in beweging”, vertelt Walter Gouw. “Ze krijgen de kans om te onderzoeken wat ze echt leuk vinden om vervolgens door te pakken op het vinden van die best passende baan. Want daar gaat het uiteindelijk om. In plaats van achterom te kijken, werken de kandidaten weer met energie vooruit. Ze groeien niet alleen op zakelijk, maar ook op persoonlijk gebied. Het is een cadeau aan henzelf.”

Walter Gouw helpt je graag ontdekken wat het mobiliteitsdienstverband jou biedt.

Op zoek naar de juiste bemiddelaar met de passende capaciteiten?
Neem dan contact op met Walter Gouw via 06-13575001 of walter.gouw@abgl.nl.

Bekijk het LinkedIn profiel van Walter