Titia Kroep

Titia Kroep

Loopbaancoach

Titia Kroep

Loopbaanbegeleider Titia Kroep bezorgt je een vliegende doorstart

Coachen zit Titia Kroep in het bloed: als meisje begeleidde ze al jeugdteams op de tennisvereniging. Zoveel jaar later zet ze deze kwaliteiten in voor ABGL. Als loopbaanbegeleider helpt Titia werknemers in het mobiliteitsdienstverband van werk naar werk en ondersteunt ze ondernemers bij het opzetten van eigen bedrijf. Maak kennis met deze gemotiveerde jobcoach.

  Je bent zelf de regisseur van jouw (werkende) leven. Waar een wil is, is een weg.

Zacht op de relatie, hard op de inhoud

Anderen omschrijven Titia Kroep als enthousiast, pragmatisch en humoristisch. Zij verbindt zich makkelijk, waardoor er wederzijds vertrouwen ontstaat. In haar aanpak stimuleert zij werknemers constant nieuwsgierig te zijn. Naar potentiële bedrijven, maar ook naar zichzelf. Hierbij geeft zij constructieve feedback op wat zij ziet, waarbij ze uw gedrag effectief spiegelt. Zodat u zich bewust wordt van uw gedrag en zelf kunt besluiten wat u hiermee wil.

Best of both worlds

Ondernemen is waar Titia’s hart ligt. Met haar loopbaanbegeleiding combineert ze coaching daarom altijd met business-aspecten. Ze kijkt hoe haar mobiliteitskandidaten het maximale uit zichzelf halen en hoe zij het bedrijf optimaal ondersteunen. Voor haar zijn deze twee richtlijnen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe vaardiger je bent, hoe beter je eigen presentatie en hoe groter de kans van slagen.

Gefocust op de juiste match

De ontwikkeling van de kandidaat staat voor Titia Kroep steevast voorop. Daarbij gaat het haar niet zozeer om ‘uzelf willen verkopen’, maar meer om weten wat u te bieden heeft en de aansluiting met de potentiële werkgever dan wel opdrachtgever te vinden. Haar visie is dat alleen de perfecte match tussen uzelf en een bedrijf zorgt voor tevredenheid aan beide kanten. Haar positieve benadering zorgt dat mobiliteitskandidaten gemotiveerd blijven en de functie of opdracht vinden die naadloos aansluit bij hun kwaliteiten.

Titia Kroep verbindt zich aan de mobiliteitskandidaten en is gefocust op resultaat. Zo wordt het zoeken naar een nieuwe baan een traject waar u persoonlijk op vooruit gaat.

Neem contact op

 

Beate van den Oord

Financieel manager

Jaimy Rutters

Financieel medewerker
Loopbaancoaches