Sigrid Hoppener

loopbaanregisseur

Sigrid Hoppener

Sigrid Hoppener is een mensenmens in hart en nieren. Anderen inspireren om hun kracht te vinden, is wat haar drijft. Samen kom je verder, zie je meer en leer je nieuwe dingen. Daarom staat ze als loopbaanregisseur naast de kandidaat. Alhoewel ze hen ook van tijd tot tijd een spiegel voorhoudt. Haar werkwijze is oplossingsgericht met de juiste dosis compassie.

Ik daag je uit het op eigen kracht te doen, maar geef je de nodige warmte en vertrouwen.

Dit onderscheidt Sigrid:

  • Stimuleert je met behulp van mindfulness out of the box te denken
  • Gaat direct de diepte in
  • Drukt je met je neus op de feiten om vervolgens je kracht te vinden

Moeilijkheden onder ogen komen

Je kunt pas ontwikkelen als je moeilijkheden onder ogen komt en pijn aanvaardt. Daar gelooft Sigrid in. Daarom gaat ze met kandidaten de diepte in, ontdekt ze samen met hen waar het aan schort en brengt dat boven tafel. Moeilijke dingen worden makkelijker als je ze erkent en er vriendelijk mee omgaat. En daar heeft Sigrid de tools voor. Het resultaat: de wereld met nieuwe ogen kunnen zien.

Ervaring te over

Werken met mensen zit Sigrid in het bloed. Met jaren ervaring als hr-adviseur bij gemeente, sportstimulering en zorg- en welzijnsorganisaties weet ze anderen te activeren en motiveren. Als loopbaanregisseur gidst ze kandidaten over hun pad om beter en sneller tot een duurzame eindbestemming te komen: een nieuwe loopbaan.

Bekijk met Sigrid de wereld met nieuwe ogen. Mail of bel via sigrid.hoppener@abgl.nl of 06-11246015.

Bekijk het LinkedIn-profiel van Sigrid