Ronald Kool

Ronald Kool

senior adviseur mobiliteit

Ronald Kool

Ronald Kool ging in het mobiliteitsdienstverband van ABGL aan de slag. Hij vond alweer snel een nieuwe baan als gemeentesecretaris bij de gemeente Wormerland, maar de liefde voor ABGL bleef. Maak kennis met onze meest enthousiaste ambassadeur.

Wat onderscheidt Ronald?

  • Een aktetas vol ambtelijke ervaring
  • Een been in het werkveld
  • Een netwerk waarmee hij verbindingen legt

Ambassadeurschap

Zelf ervoer Ronald Kool zijn mobiliteitsdienstverband als een geweldig toekomstperspectief. De belangrijkste reden: het is de ultieme gelegenheid om te (her)ontdekken wie je bent en wat je kunt. Hij spoort andere ambtenaren die in de knel zitten tegenwoordig aan om die kans te pakken. “ABGL richt zich op wat jij als mens wil, elk traject is op maat en via de interimtak is er werk genoeg. De ideale plek om je te oriënteren dus.”

Het mobiliteitsdienstverband is allang geen reservebank meer. Het is dé kans om jezelf opnieuw uit te vinden.

Leidinggevenden begeleiden

Ronald Kool begeleidt ook leidinggevenden met een eind- of resultaatverantwoordelijkheid die meer zicht willen op baanmogelijkheden. Vaak hebben zij grote netwerken, maar weten ze niet goed hoe ze van elkaars netwerken moeten profiteren. Ronald brengt hen bij elkaar. Zo leren ze elkaars talenten kennen en tippen ze collega’s gemakkelijk over geschikte vacatures die in hun netwerk voorbij komen.

Contact

Denk jij dat Ronald Kool je kan helpen? Neem dan contact met hem op via ronald.kool@abgl.nl of bel naar 06-12399322.

Bekijk het LinkedIn profiel van Ronald