Ralph Kolen

Ralph Kolen

Programma ontwikkelaar mobiliteit

Ralph Kolen

Als programma-ontwikkelaar mobiliteit geeft Ralph Kolen de mobiliteitsprogramma’s van ABGL en Geerts & Partners vorm. Zijn streven is kandidaten een traject op maat aanbieden. Passende programma’s ontwikkelen waarbij ervaringsgericht leren centraal staat. Om zo ieders talent naar boven te halen.

Wat onderscheidt Ralph?

  • Ontdekt het talent van elke kandidaat
  • Streeft naar maatwerk, aangepast op het individu
  • Creatieve aanpakker door achtergrond als theatermaker

Toegankelijk, laagdrempelig en creatief

Je kunt Ralph al kennen als loopbaanregisseur bij ABGL. Daarvoor werkte hij als hr-adviseur, loopbaancoach, dagvoorzitter en theatermaker. In deze rollen lag zijn focus op talent ontdekken en mensen bewegen tot een volgende stap. Zodat ze hun volle potentie benutten. Met een achtergrond als theatermaker doet hij dit op een toegankelijke, laagdrempelige en creatieve manier.

Beste leervorm

Ralph houdt de beste leervorm voor mobiliteitsdienstverbandkandidaten in het achterhoofd als hij programma’s ontwikkelt. “Iedereen leert anders. Waar de ene kandidaat het meest opsteekt van filmpjes, heeft de ander dat met tekst. De een leert sneller in een groep, de ander leert liever solo. Daarom zijn de mobiliteitsprogramma’s zowel online als fysiek te volgen.

Neem bijvoorbeeld de inzichtdriedaagse waarin Ralph met kandidaten onderzoekt waar zij staan en waar ze naartoe willen. Of WILL, dat hij samen met Els Putker uitwerkte. Dit Instituut voor Loopbaan en Leiderschap verrijkte hij daarnaast met een online platform. Om zo aan de behoefte van elke mobiliteitsdienstverbandkandidaat te voldoen.

Zet met Ralph de juiste stappen op jouw carrièrepad. Neem contact met hem op via 06-55135815 of via ralph.kolen@abgl.nl.

Connect via LinkedIn met Ralph