Ralph Kolen

Ralph Kolen

Loopbaanregisseur

Ralph Kolen

Als loopbaanregisseur verwijst Ralph Kolen jou door naar de juiste personen. Of het nu een loopbaancoach is of een nuttige connectie in zijn netwerk. Hij geeft je handvatten waarmee jij de leiding neemt over jouw eigen mobiliteit. Zo ben je voortaan niet meer bang voor verandering en grijp je kansen aan.

Wat onderscheidt Ralph?

  • Activeert
  • Ziet verandering als een creatief proces
  • Kijkt naar de persoon achter de loopbaanvraag

Gooi schijnzekerheid overboord

De meeste werknemers beschouwen een vast contract als pluspunt. Ralph Kolen ziet dat het in de praktijk vaak juist werkt als een belemmering. “Zeker als je genoegen neemt met financiële zekerheid, maar stiekem al lang geen plezier meer uit je werk haalt. Een vast contract is dan schijnzekerheid die ervoor zorgt dat jij niet meer in beweging komt. Blijf al jouw talenten benutten, want als jij jouw unieke waarde inzet kom je het beste tot je recht.”

Ik geloof in samen doen en leren van elkaar.

Neem een kijkje achter de coulissen

Practise what you preach, vindt de loopbaanregisseur. Zelf wisselde hij in het verleden al meerdere keren van baan. Zo  werkte hij als HR-adviseur, loopbaancoach, dagvoorzitter en theatermaker. Verschillende beroepen, waarin hij steeds hetzelfde doel voor ogen had: mensen bewegen tot een volgende stap, zodat ze hun volle potentie benutten.

Ralph treedt nog steeds op. Zijn theatershows richten zich op werkend en werkzoekend Nederland. 

Storytelling

Ralph Kolen heeft een creatieve geest en denkt graag in beelden en verhalen. Hij nodigt jou uit dat ook te doen. Op zoek gaan naar jouw drijfveren is een reis naar jezelf. En tijdens die reis maak je foto’s. Schiet (mentale) kiekjes van alle belangrijke momenten in jouw leven en jouw verhaal krijgt vanzelf vorm. Zo weet je het goed over de bühne te brengen op het moment dat het nodig is.

Contact

Ralph Kolen helpt jou de juiste stappen te zetten op jouw carrièrepad. Je kunt hem bereiken op 06-55135815 of via rkolen@abgl.nl.

Bekijk het LinkedIn profiel van Ralph

Beate van den Oord

Financieel manager

Jaimy Rutters

Financieel medewerker
Loopbaancoaches