Paula Veld-Heesbeen

Operationeel Manager

Paula Veld-Heesbeen

Een bulk aan passie voor mens, proces en organisatieontwikkeling: dat brengt Paula Veld-Heesbeen mee naar ABGL, Geerts & Partners en MZ Services. Net als een flinke dosis gedrevenheid en enthousiasme. Haar collega’s, opdrachtgevers en potentiële klanten enthousiast maken via verbinding, samenwerking en een optimaal werkende interne organisatie, dat is haar passie.

Wat onderscheidt Paula?

  • Loopt over van nieuwsgierigheid en motivatie
  • Lean Six Sigma Black Belt en fan van continu verbeteren
  • Staat voor samen succes door verbinding en communicatie

Passie vertalen

Het creëren van strategieën en plannen, het implementeren en uitvoeren, waardoor de Yris organisatie optimaal werkt, doet Paula dag in dag uit. Met het grootste plezier en een enorme drive. Omdat dit in haar ogen het leukste is dat er bestaat. Maar vooral omdat ze vierkant achter de waarden van Yris staat. En het maatwerk en de passie van collega’s zo mooi vindt. Al deze aspecten wil ze zo goed mogelijk vertalen naar de binnenkant van de organisatie zodat iedereen daarvan kan profiteren.

Ontwikkeling van en binnen Yris

Zorgen voor ontwikkeling doet Paula graag. Stilstaan is namelijk niets voor haar. Die houding past perfect bij de doelstellingen van Yris. Paula zorgt ervoor dat collega’s worden meegenomen in de visie van yris. Daarbij kleurt Paula graag buiten de lijntjes. De operationeel manager brengt niet alleen informatie over, maar zorgt ook voor een lach op het gezicht van lezers.

Paula Veld-Heesbeen staat open voor al jouw ideeën, tips en suggesties om onze organisatie verder te brengen. Paula is te bereiken op +31 (0)6 50 59 53 04 en via paula.veld-heesbeen@yris.nu.

Bekijk het LinkedIn profiel van Paula