Paula Veld-Heesbeen

marketeer

Paula Veld-Heesbeen

Een bulk aan kennis van e-commerce en online marketing: dat brengt Paula Veld-Heesbeen mee naar ABGL. Net als een flinke dosis gedrevenheid en enthousiasme. Haar collega’s, opdrachtgevers en potentiële klanten enthousiast maken met slim & steengoed marketingmanagement, dat is haar passie.

Wat onderscheidt Paula?

  • Loopt over van nieuwsgierigheid en motivatie
  • Expert op het gebied van online marketingstrategie
  • Weet precies hoe ze de ABGL-boodschap aan jou vertelt

Passie vertalen

Het creëren van strategieën en plannen, het implementeren en uitvoeren, waardoor jij nog beter weet wat ABGL voor jou kan betekenen, doet Paula dag in dag uit. Met het grootste plezier en een enorme drive. Omdat dit in haar ogen het leukste is dat er bestaat. Maar vooral omdat ze vierkant achter de waarden van ABGL staat. En het maatwerk en de passie van collega’s zo mooi vindt. Al deze aspecten wil ze zo goed mogelijk vertalen naar pakkende marketing zodat iedereen daarvan kan profiteren.

Ontwikkeling van en binnen ABGL

Zorgen voor ontwikkeling doet Paula graag. Stilstaan is namelijk niets voor haar. Die houding past perfect bij de doelstellingen van ABGL. Paula zorgt ervoor dat jij onze visie begrijpt en erin wordt meegenomen. Daarbij kleurt Paula graag buiten de lijntjes. De marketingspecialist brengt niet alleen informatie over, maar zorgt ook voor een lach op het gezicht van lezers.

Paula Veld-Heesbeen staat open voor al jouw ideeën, tips en suggesties om onze visie nog beter over te brengen. Paula is te bereiken op +31 (0)6 50 59 53 04 en via paula.veld-heesbeen@abgl.nl.

Bekijk het LinkedIn profiel van Paula