Pascal van de Giessen

Een persoonlijke aanpak, korte lijnen en een fikse dosis ervaring in de arbeidsbemiddeling: Pascal van de Giessen helpt kandidaat én bedrijf verder in de zoektocht naar de perfecte match.

Wat onderscheidt Pascal?

  • Gaat voor direct contact
  • Werkt proactief
  • Matcht geen cv’s, maar mensen

Een-op-een contact

Hoewel het uploaden van een cv of motivatie online gaat, onderhoudt Pascal van de Giessen altijd direct contact met de interimmer. Dit vanuit haar filosofie dat een persoonlijke benadering per definitie leidt tot een betere match. Ben je het niet geworden? Ook dan sta je niet in de kou met deze adviseur. Reken op inhoudelijke feedback waar je mee verder kunt. Zo boek je met ieder gesprek vooruitgang.

Proactief werken

Dat deze senior adviseur interim gedreven is, merk je wel aan haar werkwijze. Pascal van de Giessen wacht niet tot er een aanvraag wordt gedaan, maar verkent ook voortvarend mogelijkheden voor haar kandidaten. Haar netwerkvizier staat altijd op scherp. Ziet ze een passende match, dan draagt ze ook proactief kandidaten voor aan bedrijven.

Kwaliteit altijd bovenaan

De beste match ontstaat alleen als alle factoren kloppen. Maar iemand die op papier perfect lijkt, hoeft dat niet altijd te zijn. Belangrijker is dat jij uit het goede hout gesneden bent. Pascal van de Giessen kijkt verder dan jouw cv en doet er alles aan om jou te koppelen aan de perfecte plek. Ook wanneer het dynamisch aankoopsysteem anders zegt.

De beller is sneller. Pascal van de Giessen spreekt jou het liefst meteen persoonlijk.
Je kunt haar bereiken op 06-11478067, via pascal.van.de.giessen@abgl.nl of connect via LinkedIn.

Stuur Pascal een e-mail