Marieke Vreugdenhil

Marieke Vreugdenhil

senior adviseur mobiliteit

Marieke Vreugdenhil

Marieke is een enthousiaste en gedreven professional die staat voor leiderschap, resultaat en ontwikkeling. Primair gaat zij voor de relatie, in alle contexten, en werkt zij vanuit haar hart. Sturen, werken, leidinggeven vanuit intrinsieke motivatie en daarmee resultaat behalen staat bij haar voorop! Zij is een professional met een stevige persoonlijkheid, die weet wat ze wil en kan en die daarmee waarmaakt wat ze belooft. Verbinding staat bij haar centraal. Al ruim 20 jaar verbindt zij zich in haar werk met mensen en organisaties en met wat hen bindt en drijft.

Wat onderscheidt Marieke?

  • Werkt vanuit haar hart
  • Stevige persoonlijkheid
  • Legt altijd verbindingen

Allround adviseur

Marieke heeft ruime ervaring in de wereld van werken met bijvoorbeeld detachering, werving & selectie, begeleiding van professionals, coaching en opleiding. Dit maakt haar een allround adviseur die op een persoonlijke, betrokken en verbindende wijze te werk gaat met daarbij een sterk oog voor het resultaat.

Het juiste doen

Het juiste doen voor alle partijen. Dat is waar het bij Marieke om gaat. Een win-winsituatie creëren waarbij er oog is voor de belangen van iedereen die betrokken is in het proces. Vanuit verbinding en gericht op ontwikkeling en beweging.

Contact

Laat Marieke Vreugdenhil je meer vertellen over de win-winoplossing van ABGL. Neem contact met haar op via 06-20602762 of marieke.vreugdenhil@abgl.nl.

Bekijk het LinkedIn profiel van Marieke