Marcel van Bergen

programmamanager zij-instroom

Marcel van Bergen

Marcel van Bergen heeft niet alleen veel pijlen op zijn boog, maar schiet ook altijd raak. Zijn pragmatische en oplossingsgerichte werkwijze leidt tot verrassende uitkomsten die nieuwe terreinen verkennen.

Wat onderscheidt Marcel?

  • Rugzak met kennis
  • Ziet onzichtbare kansen
  • Creatieve oplossingen

Opbouwende veranderingen

Door zijn jarenlange ervaring als consultant binnen de overheid weet Marcel de juiste prioriteiten op de juiste plek te zetten. Hierdoor ontstaan opbouwende veranderingen.

Prille kansen ontdekken en koesteren

Ruim dertien jaar lang was Marcel van Bergen actief als senior adviseur op het gebied van arbeidsmobiliteit. Deze bijzondere kennis zet hij nu met daad en kracht in binnen ABGL. Hij gooit zijn volle gewicht in de schaal en grijpt kansen, zelfs wanneer deze nog nauwelijks zichtbaar zijn.

Betrouwbare baken

Marcel van Bergen zet zijn tanden in elke opdracht, op professionele en doelgerichte wijze. Hij weet zijn kennis snel te vertalen naar strategische adviezen en doorgrondt organisaties onmiddellijk. Schakel hem in voor innovatieve, pragmatische adviezen.

Contact

Ga vrijblijvend een gesprek aan met Marcel van Bergen en ontdek wat zijn doelgerichte visie voor u kan betekenen. Neem contact met hem op via 06-11539319 of marcel.van.bergen@abgl.nl

Bekijk het LinkedIn profiel van Marcel