Maarten Pieké

Maarten Pieké

strategisch adviseur

Maarten Pieké

Maarten Pieké is naar eigen zeggen altijd al een ‘betrokken bemoeial’ geweest. Van ons mag hij zich overal mee bemoeien. Graag, zelfs. Als strategisch adviseur van ABGL kijkt Maarten met een overkoepelende en onafhankelijke blik naar ons bedrijf en zet hij de koers uit voor de komende tijd.

Wat onderscheidt Maarten?

  • Nieuwsgierig naar wat mensen drijft
  • Vraagt door
  • Opbouwend kritisch

Wat vind jij van ABGL?

Natuurlijk is Maarten hartstikke nieuwsgierig naar de mening van onze klanten. Daarom komt hij graag een kop koffie drinken (zwart, graag) om met jou te sparren over onze dienstverlening. Hoe kunnen onze diensten nog scherper worden ingestoken? Of zien jullie mogelijkheden voor een strategische samenwerking? Hij hoort het graag.

Onze sterke kanten laten zien

Waar Maarten eerst als interim-adviseur de beste match tussen kandidaat en opdrachtgever legde, helpt hij nu ABGL om zich beter te profileren als dienstverlener. Door zijn ruime ervaring met de lokale overheid, leeft hij zich snel in de klant in. En weet hij wat politiek-bestuurlijke verhoudingen voor invloed hebben op een organisatie.

Ik ben nieuwsgierig en denk altijd na over hoe het nog beter kan.

Rotsvast vertrouwen in mensen

Maarten laat organisaties graag optimaal functioneren. Niet voor niets studeerde hij ooit organisatiewetenschappen. Succesvolle organisaties benutten hun menselijk kapitaal zo optimaal mogelijk, daar gelooft hij in. Een visie die ABGL en onze zusterorganisatie MZ Services met elkaar verbindt. Hij kijkt dan ook graag hoe wij gezamenlijk onze dienstverlening nog sterker kunnen maken.

Maarten Pieké hoort graag van jou hoe onze dienstverlening nog beter kan. Je kunt hem bereiken op 06-29379213 of via maarten.pieke@abgl.nl

Bekijk het LinkedIn profiel van Maarten

Is het mobiliteitsdienstverband iets voor jou? Download onze whitepaper:

We beantwoorden al je vragen. Laten ervaringsdeskundigen aan het woord. En nemen je mee in onze werkwijze.