Leila van Veen

Leila van Veen

Loopbaanregisseur

Leila van Veen

Door haar enorme drive en persoonlijke visie maakt Leila van Veen heldere keuzes. Met haar analytische vermogen ziet zij in elk complex probleem de juiste oplossingen.

Leila is loopbaanregisseur bij ABGL. Wat onderscheidt haar?

  • Sterk analytisch vermogen
  • Inspireert en motiveert
  • Gericht op een open dialoog

Onafhankelijk maar betrokken

Haar jarenlange ervaring als (personeels)adviseur en toezichthouder in de profit en non-profit sector maakt Leila van Veen een specialist die haar plek in het team weet. Ze opereert vanuit een onafhankelijke positie, maar weet hierbij sterke connecties te leggen. Haar motiverende en inspirerende inbreng brengt de bedrijfsontwikkeling in een stroomversnelling.

De juiste richting

Leila van Veen was in het verleden onder meer verantwoordelijk voor personeelsbeleid, adviseerde directieleden en managers en gebruikte haar scherpe visie voor goed advies bij (re)organisaties. Ze is de aangewezen persoon om organisatiedoelen en medewerkers een duwtje in de juiste richting te geven en zo een sterke basis voor de toekomst te leggen.

Scherpe blik op meerdere gebieden

Haar vlijmscherpe blik zet Leila van Veen ook met veel expertise in bestuurs- en toezichtfuncties in. Zo is zij al sinds 2013 lid van de raad van toezicht van Stichting Viviani te Emmen, een overkoepelende organisatie voor christelijk basisonderwijs in de gemeente Emmen.

Contact

Is Leila van Veen de persoon om de ontwikkeling in uw organisatie te versnellen en in goede banen te leiden? Neem contact met haar op via 06-25561999 of leila.van.veen@abgl.nl.

Bekijk het LinkedIn profiel van Leila