Justus Brouwer

Junior marketeer

Justus Brouwer

Een brandend vraagstuk? Derdejaarsstudent Business Innovation Justus Brouwer lost dat innovatief op. Met zijn proactieve en ambitieuze houding versterkt hij ons team marketing en communicatie. Justus verdiept zich compleet in ABGL door zo veel mogelijk collega’s te spreken, mee te draaien en meetings bij te wonen. Voor zijn stageopdracht heeft hij de dienstverlening Jong Talent versterkt door een creatief concept te bedenken. Na zijn stageopdracht succesvol afgerond te hebben, is Justus in dienst gekomen als Junior marketeer.

Frisse blik

Justus staat met beide benen op de grond. Dat moet ook wel als je problemen wilt oplossen. Nuchterheid is dan ook zijn sterkste eigenschap. “Waar anderen vaak stressen, voel ik die paniek niet zo. Ik denk meteen aan een oplossing. Stressbestendig zou ik mezelf dus wel noemen.” Bij ABGL benoemen ze ook vaak zijn frisse blik. “Ik denk omdat ik met ideeën kom waaraan anderen zelf niet zouden denken. Ze noemen dit verfrissend, terwijl het voor mij niet meer dan logisch is.”

Wat onderscheidt Justus?

  • Neemt graag initiatief en is behulpzaam.
  • Denkt oplossingsgericht.
  • Werkt efficiënt en doelgericht.

Kritische aanpakker

Justus houdt van aanpakken. Hij wil een waardevolle bijdrage leveren tijdens zijn stage bij ABGL. Of dat nou gaat om kleine taken waaraan verder niemand toekomt of om het oplossen van een moeilijke kwestie. “Tijdens mijn studie heb ik geleerd kritisch te denken en op allerlei creatieve manieren strategische stappenplannen uit te werken. Ik hoop dat ik ABGL hiermee kan helpen.”

 

Connect met Justus op LinkedIn

Cille Meesters

Ondersteunend adviseur interim & detacheren