Frank Damen

Frank Damen

partner

Frank Damen

Frank Damen is als geestesvader van het mobiliteitsdienstverband een bekende naam in de branche en bepalend voor de koers van ABGL. Hij adviseert ABGL over strategieontwikkeling en op commercieel vlak en weet daarin keer op keer de juiste snaar te raken.

Wat onderscheidt Frank Damen?

  • Strategisch visionair
  • Grondlegger van het mobiliteitsdienstverband
  • Ondernemer in hart en nieren

Hoe complexer, hoe beter

Frank Damen zet zich in om de organisatie strategisch verder te ontwikkelen.  Zijn jarenlange ervaring en ondernemerschap binnen het publieke domein zijn een welkome versterking voor ABGL. Zijn radar voor kansen en oplossingen komt hier geheel tot zijn recht.

Vis in het water

Frank Damen staat bekend om zijn inspanning op het gebied van het mobiliteitsdienstverband. Al sinds 1998 houdt hij zich bezig met dit onderwerp. De uitdaging zit voor hem vooral in de constante beweging op het publieke domein en veranderende taken van overheden.

Linksaf in plaats van rechtsaf

De werkwijze van ABGL verloopt mede dankzij Frank Damen niet altijd via de gangbare paden. De beste oplossingen liggen namelijk niet altijd voor de hand. Hij combineert inventiviteit met jarenlange ervaring als ondernemer op het snijvlak van publiek-private samenwerking om ABGL te versterken.

Contact

Benieuwd naar wat Frank Damen voor u kan betekenen? Neem dan contact met hem op en ervaar zijn kwaliteiten via 06-53175662 of frank.damen@yris.nu.

Bekijk het LinkedIn profiel van Frank

Cille Meesters

Ondersteunend adviseur interim & detacheren