Emilie de Jong is een toegankelijke gesprekspartner die altijd eerlijk en direct is. De spiegel is precies wat jij nodig hebt wanneer je een van werk naar werk traject aangaat.

Emilie de Jong

loopbaanregisseur

Emilie de Jong

Loopbaanregisseur Emilie de Jong is ervaringsdeskundige als het gaat om het mobiliteitsdienstverband. Daardoor weet ze als geen ander hoe ze je het beste kan begeleiden.

Wat onderscheidt Emilie?

  • Ervaring met begeleiding en motiveren
  • Weet hoe het is om bij een gemeente te werken
  • Toegankelijk, doelgericht en altijd eerlijk

Het gevoel van thuis

Toen zij benaderd werd voor de functie van loopbaanregisseur, twijfelde Emilie geen moment. Al tijdens haar eigen mobiliteitsdienstverband voelde ABGL als thuiskomen. ABGL is betrokken en kijkt écht naar wat jij nodig hebt, dat sprak Emilie direct aan. Nu zet ze zich in om anderen ook een fijne, nieuwe werkplek te bezorgen. En geeft ze dat gevoel van thuis ook aan andere mobiliteitsdienstverbandkandidaten.

Een vertrouwde relatie opbouwen is mijn kracht. En ik ga tot het uiterste zodat jij je doelen bereikt.

Persoonlijke uitbetaling

Vind in Emilie een luisterend oor en een loopbaanregisseur die zegt waar het op staat. Wanneer jij met plezier naar je werk en weer naar huis gaat, heeft Emilie haar doel bereikt. Ze weet je als geen ander te motiveren om je sterke punten te vinden. Maar ook je kwetsbaarheid helpt ze onder ogen te zien. Emilie is goudeerlijk en erg direct, maar alleen om jou verder te helpen.

Emilie helpt je graag verder. Je bereikt haar via emilie.de.jong@abgl.nl of bel haar op 06-29760302.

Bekijk het LinkedIn-profiel van Emilie