Edo Grosveld

Mensen verrijken en verder helpen. Dat drijft Edo. Kandidaten en opdrachtgevers staan bij hem centraal. Vanuit de sterkste opstelling wil Edo hun behoefte vervullen. Als directeur mobiliteit is hij verantwoordelijk voor de mobiliteitstak binnen ABGL en Geerts & Partners. Hij houdt zicht bezig met de dagelijkse aansturing van het team, de ontwikkeling van WILL én de ontwikkelingen bij verschillende klanten.

Wat onderscheidt Edo?

  • Is een zwaargewicht op het gebied van mobiliteit
  • Gelooft niet in ‘one size fits all’
  • Houdt mobiliteit in ontwikkeling binnen Yris

Directeur

We kennen Edo Grosveld als directeur van Geerts & Partners. Hier hield hij zich bezig met werving & selectie, coaching en mobiliteitsdienstverbanden. Ook vervulde hij de rol van adviseur richting klanten en potentiële opdrachtgevers en was hij met Sander Geerts verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing van de organisatie. “De overstap naar ABGL voelt heel natuurlijk: doordat we al langer samenwerken ben ik erg betrokken bij beide labels.”

Uiteindelijk draait het altijd om mensen en over hoe ABGL van toegevoegde waarde kan zijn bij hun loopbaanstap.

Menswaarde, frisse blik, samen doen

Edo levert graag een waardevolle bijdrage aan de mens en de organisatie. Dat vindt hij volop terug in zijn nieuwe functie binnen ABGL en Geerts & Partners. “Met onze mensgerichte aanpak en frisse blik brengen wij samen succesvol mensen in beweging.”

Op het snijvlak van leidinggeven, advisering en strategie, weet Edo zowel intern als extern waarde toe te voegen. In eerdere functies bij andere organisaties was hij zowel commercieel aanspreekpunt als inhoudelijk leidinggevende. Het aansturen van professionals ligt hem als geen ander. Edo stelt de kaders waarbinnen de professionals de vrijheid hebben om op maat tot succesvolle oplossingen te komen.

Connect met Edo via LinkedIn