Desirée Eenkhoorn

Adviseur interim

Desirée Eenkhoorn

Belangeloos mensen verder helpen met een brede lach op haar gezicht. Het omschrijft de aanwinst binnen ons team Interim: Desirée Eenkhoorn. Als enthousiaste adviseur interim is relatiebeheer een van haar speerpunten. Wie met Desirée in aanraking komt ervaart het warme, vertrouwde gevoel van thuiskomen. Bij haar is niemand een nummer en ze weet aan elke mail, telefoongesprek of meeting een persoonlijke noot toe te voegen.

Opvallen met enthousiasme

Desirée’s hart gaat sneller kloppen als ze op een creatieve manier zaken kan oplossen. Stilzitten staat niet in haar woordenboek. Krijgt zij de ruimte zich te ontwikkelen, dan benut ze die volop. En ziet zij kansen voor interim-professionals, collega’s met een mobiliteitsdienstverband en opdrachtgevers, helpt ze hen daar graag in verder. Het warme contact houden met mensen zit in haar bloed.

Desirée neemt het voortouw en is de link tussen team Interim en de andere labels binnen Yris: MZ Services, ABGL Mobiliteit en Geerts & Partners. Ze valt op met haar onuitputtelijke drive en bedenkt een oplossing voor iedere uitdaging. Van quick wins om het interne systeem optimaal te benutten. Naar een betere samenwerking tussen adviseurs, collega’s, kandidaten en opdrachtgevers op de lange termijn. Desirée staat voor iedereen klaar.

Contacten leggen, met en tussen mensen, gaat bij mij volledig vanzelf. Met als uitgangspunt het zo goed mogelijk te doen voor iedereen.

Dit onderscheidt Desirée

Als voormalig collega van zusterorganisatie MZ Services was Desirée al kind aan huis bij ABGL. Ze kent de collega’s bij MZ Services, ABGL en Geerts & Partners en dat werkt in haar voordeel.

Bij ABGL interim krijgt ze de kans om kandidaten beter te leren kennen. Om te ontdekken waar ze naar toe willen op persoonlijk en professioneel vlak. Zowel de collega’s met een mobiliteitsdienstverband die een tijdelijke opdracht zoeken als de interim-professionals. Desirée is erg toegankelijk en daardoor durven mensen zich snel en makkelijk open te stellen.

Laat onze adviseurs interim de perfecte opdracht voor jou vinden. Desirée regelt het voor je.

Kom in contact