Cille Meesters

Junior ondersteunend adviseur interim

Cille Meesters

Als junior ondersteunend adviseur interim versterkt Cille Meesters ons interim-team. Met een drive om iets voor anderen te kunnen betekenen, zit ze helemaal op haar plek bij ABGL. Naast haar functie, volgt ze de deeltijdopleiding HRM om vervolgens een mooie carrière bij ons tegemoet te gaan.

De menselijke maat

Cille studeerde af in international marketing en management. Maar in die branche miste ze de menselijke maat en het nauwe contact. Daarom gooide ze het roer om, liet ze zich omscholen richting hr en startte ze bij ABGL. Als onmisbare ondersteuning van onze interim-adviseurs maakt ze de contracten, behandelt ze aanvragen en pikt ze interessante signalen op van onze interim-professionals.

Wat onderscheidt Cille?

  • Het glas is altijd halfvol
  • Brengt theorie direct in de praktijk bij ABGL
  • Brengt de persoonlijke touch in team interim

Groeien en kansen pakken

De positieve instelling van Cille brengt haar ver. Zo ook bij ABGL terwijl ze een deeltijdstudie doet. En dit ziet ze als een fijne start van een lange carrière. Ze zuigt alle informatie van collega’s op als een spons, is leergierig en ambitieus. Doorgroeien en kansen pakken binnen de organisatie is haar doel. Zodat ze nog meer voor anderen kan betekenen.

Ga samen met ons team interim jouw nieuwe uitdaging aan.

Connect met Cille op LinkedIn