Annemieke Methorst

Annemieke Methorst

Adviseur interim

Annemieke Methorst

Adviseur interim Annemieke Methorst is kampioen in mensen aan zich binden. Ze spreekt de taal van de gemeente al heel lang. Samen met haar collega’s vindt ze de geschikte interim-kandidaat voor jou, of regelt ze een toffe interimopdracht voor je.

Wat onderscheidt Annemieke?

  • Een enthousiaste persoonlijkheid die gemakkelijk mensen aan zich bindt
  • Houdt met plezier en overzicht meerdere ballen in de lucht
  • Komt nooit om iets te halen, maar is geïnteresseerd in de persoon tegenover haar

Zaadje gepland

Annemieke was werkzaam als financieel adviseur bij de Rabobank toen daar een reorganisatie plaatsvond. Dat vond ze zo interessant. Daar werd het eerste zaadje geplant dat uitgroeide tot haar carrière bij ABGL. Na haar werk bij de Rabobank werkte Annemieke aan een platform voor werkzoekenden, JobOn. Hier heeft zij veel ervaring opgedaan op het gebied van hr. Alles komt nu samen bij ABGL.

Netwerken is mijn ding. Ik vind het heerlijk om bij gemeentes langs te gaan om te horen wat zij nodig hebben en hoe het daar gaat.

Geen vreemde taal

De taal van de gemeente is Annemieke niet vreemd. Haar eerste bijbaantje was bij de gemeente. Met JobOn zat ze geregeld om de tafel met verschillende gemeenten. Een rode draad die door haar leven loopt. Zodoende kan Annemieke lezen en schrijven met de taal van de ambtenaar. En ziet zij direct wat ABGL voor hen kan betekenen.

Ben je benieuwd naar Annemiekes werkwijze? Mail of bel via annemieke.methorst@abgl.nl of 06-21307751. 

Bekijk het LinkedIn-profiel van Annemieke