Anja Lok

Anja Lok zet als adviseur interim bij ABGL met veel enthousiasme haar kennis en kunde in om andermans loopbaan en de betreffende organisatie naar een hoger niveau te tillen. Ze zoekt de passende match voor interim-professionals en legt verbinding met opdrachtgevers. Haar jarenlange ervaring op het gebied van relatiebeheer, acquisitie, jobresearch en kandidatenresearch komt hierbij goed van pas.

Wat onderscheidt Anja?

  • Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen
  • Gepassioneerd in elke klus
  • Hecht erg veel waarde aan persoonlijk contact en relatiebeheer

Vinger aan de pols houden

Anja koppelt de professional aan de opdrachtgever en vice versa. De verbinding tussen beide partijen zoeken, ligt haar als geen ander. Door met beide partijen in contact te zijn, weet ze welke kandidaat op zoek is naar welke baan. En kent ze de opdrachtgever die precies die kandidaat zoekt. Dat hoeft niet per se voor de hand te liggen. Juist het vinden van een onverwachte match, maakt Anja waardevol. Ook zonder directe opdracht houdt Anja contact met haar netwerk om te alle tijden in verbinding te blijven.

Aanpakken zit Anja in het bloed

Anja gaat geen uitdaging uit de weg en durft van de gebaande paden te wijken: zo zocht ze de uitdaging op als freelance jobsearcher en bij acquisitietrajecten voor grote (zakelijke) dienstverleners. Netwerken is haar tweede natuur. Proactief kennis maken met opdrachtgevers en interim-kandidaten doet ze met het grootste plezier.

Neem contact op met Anja voor jouw interim-vraagstuk

Cille Meesters

Ondersteunend adviseur interim & detacheren