Anja Lok

Anja Lok

Recruiter

Anja Lok

Anja Lok zet als recruiter bij ABGL met veel enthousiasme haar kennis en kunde in om andermans loopbaan naar een hoger niveau te tillen. Haar jarenlange ervaring op het gebied van relatiebeheer, acquisitie, jobresearch en kandidatenresearch komt hierbij goed van pas.

Wat onderscheidt Anja?

  • Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen
  • Gepassioneerd in elke klus
  • Ervaring in de publieke en semi-publieke branche

Kennis doorgeven

De eerder opgedane kennis en ervaring binnen de publieke sector en semi-publieke branche, alsmede grote (zakelijke) dienstverleners, zet zij graag in bij de zoektocht voor anderen naar een nieuwe loopbaan.

Aanpakken zit Anja in het bloed

Anja Lok gaat geen uitdaging uit de weg en durft van de gebaande paden te wijken: zo zocht ze de uitdaging op als freelance jobsearcher en bij acquisitietrajecten voor grote (zakelijke) dienstverleners.

Kwaliteitsgericht, waar dan ook

Anja Lok is niet alleen binnen ABGL een betrouwbare en essentiële schakel. Ook in haar vrije tijd zet ze haar oplossingsgerichte en adviserende vaardigheden met hart en ziel in voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld als vrijwilliger en bestuurslid en commissielid bij verschillende verenigingen.

Contact

Benieuwd hoe Anja Lok haar kwaliteiten inzet om de juiste vervolgstap in uw loopbaan te realiseren? Neem contact met haar op via 06-21995566 of alok@abgl.nl.

Bekijk het LinkedIn profiel van Anja

Beate van den Oord

Financieel manager

Jaimy Rutters

Financieel medewerker
Loopbaancoaches