Ad Anthonissen

Ad Anthonissen is aanjager van veranderingen, zowel binnen het publieke domein als in persoonlijke loopbanen. Door zijn expertise op het gebied van coaching schakelt hij altijd perfect tussen persoonlijke wensen en organisatiebelangen.

Wat onderscheidt Ad?

  • Aanjager van veranderingen
  • Ruime ervaring als interim-manager bij gemeenten
  • Expertise op het gebied van coaching

Een persoonlijke veranderaar

Zijn adviserende functies bij gemeenten en kennis op het gebied van outplacement en coaching maken hem een directeur die doorspekt is van kennis. Hierdoor ziet hij altijd kansen op het gebied van mobiliteitsdienstverband, wat ABGL onderscheidend maakt.

Advies op kruispunten

Ad zijn inzicht op het gebied van advies en uitvoering komen samen in de adviserende functie bij ABGL waar hij zich richt op samenwerken, authenticiteit en resultaat. Ad heeft onder meer ervaring als leidinggevende en voorzitter van het managementteam, waar hij sturing gaf ter voorbereiding van de fusie tussen twee gemeenten.

Levert maatwerk

Daarnaast gaf hij jarenlang advies en trad hij op als interim-manager bij gemeenten op strategische posities en functies. Hierdoor levert hij maatwerk op onder meer het gebied van (executive) search, werving en selectie, loopbaan coaching en (hr-)advies, dat samenkomt in de adviserende functie binnen het mobiliteitsdienstverband.

Contact

Ad Anthonissen is te bereiken via 06-51073692 of ad.anthonissen@abgl.nl

Bekijk het LinkedIn profiel van Ad

Cille Meesters

Ondersteunend adviseur interim & detacheren