Hartelijk welkom Desirée bij ABGL Interim

Vanaf februari versterkt Desirée Eenkhoorn ons team Interim vanuit de binnendienst. Als voormalig secretaresse en officemanager van MZ Services en ABGL is ze voor veel collega’s geen onbekende. Met een brede lach en vol enthousiasme verwelkomde ze twee jaar lang relaties op ons kantoor om hen met al hun vragen te helpen. Nu zet ze haar drive in samen met onze adviseurs interim Anja, Annemieke en Pascal.

Zo omschrijf je Desirée

Goedlachs
Positief
Glas halfvol
Mensen-mens
Creatief en oplossingsgericht

Leer haar kennen

Desirée aan het woord

“Vóór MZ Services werkte ik negentien jaar lang bij een ander medezeggenschapsbureau. Na meer dan twintig jaar in die hoek, begon het te kriebelen. Toen ik de vacature van ABGL voorbij zag komen waarin ze een enthousiaste alleskunner zochten, voelde ik mij meteen aangesproken. In deze nieuwe functie kan ik me nog meer focussen op wat ik leuk vind: relatiebeheer, kansen zien voor verbetering, persoonlijke ontwikkeling en meerwaarde bieden om mensen verder helpen.”

Goed werkgeverschap

“Als organisatie die constant bezig is om mensen in beweging krijgen op de arbeidsmarkt, geven we zelf het goede voorbeeld. De kans die ik krijg, sluit daar perfect bij aan. Mijn collega’s bij MZ Services steunen mij volledig in deze nieuwe stap. En ik ben blij dat ik kan groeien binnen een organisatie als ABGL, een bedrijf met dezelfde kernwaarden als MZ Services: menswaarde, frisse blik en samen succes.”

Functie in het kort

Desirée is de spil van team Interim en helpt onder andere met het maken en versturen van voordrachten van kandidaten. Ze onderhoudt relaties intern en extern met warmte. Kansen benut ze volledig en ze probeert het maximaal haalbare uit een situatie te halen. Welkom Desirée!

Desirée is een enthousiaste alleskunner