Update ABGL en het coronavirus

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs. ABGL wordt vanzelfsprekend ook geconfronteerd met de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de gevolgen daarvan voor gemeente en andere overheidsinstanties.

Ondersteuning op afstand

Al langer hanteren wij de richtlijnen ten aanzien van bijeenkomen in groepen en het beperken en onthouden van sociale contacten. De gezondheid van onze klanten en collega’s nemen wij heel serieus en iedereen bij ABGL neemt de maatregelen omtrent hygiëne en gezondheid. Dat betekent dat wij vanuit huis werken en op afstand ondersteuning bieden.

Ondanks dat onze bewegingsvrijheid nu beperkt is, blijven we onze klanten volop ondersteunen. Al onze adviseurs zijn beschikbaar voor advisering, het beantwoorden van korte vragen en/of het sparren via een (video)call.

Respect voor de mensen in de zorg

Tot slot nog even dit: Een shout out naar al de medewerkers die nu klaar staan voor ons allemaal en zo hard werken om de gevolgen van het coronavirus tot een minimum te beperken! Dank en succes gewenst de komende periode!

Ook deze situatie laat ons zien waar we in geloven: samenwerken met een focus op het gezamenlijk belang leidt tot betere resultaten.

Vragen?

Bel ons. We zijn gewoon bereikbaar zoals je van ons gewend bent. We komen alleen nu even niet langs.