ABGL is trotse sponsor van de 100km-run

ABGL trotse sponsor van collega Rob Brekelmans en teamOp zondag 24 maart is de tweede editie van de 100km-run voor Kom op tegen kanker. Komt deze stichting je niet bekend voor? Dat zou zomaar kunnen.
Rob Brekelmans, als interim-manager ook werkzaam via ABGL, zag dit voor het eerst tijdens zijn vakantie in België. Deze Belgische stichting zamelt geld in voor onderzoek naar kanker.

Een ziekte die helaas voor veel mensen van dichtbij bekend is. Ik denk niet dat ik uit hoef te leggen dat ik voor dit doel deze uitdaging aan wilde gaan.

Brabants team in België

Rob is al langer fanatiek hardloper, samen met een paar vrienden die al ver terug gaan. “We kennen elkaar allemaal uit Vught, waar we opgegroeid zijn. En Antwerpen is voor ons dichterbij dan Amsterdam. Ik ben eerst uit gaan zoeken of ik als Nederlander wel mee kon doen aan dit Belgische evenement, maar dat was geen probleem.” Dit jaar loopt Rob en zijn team dus voor de tweede keer mee, dit keer gesponsord door ABGL. “We hebben onszelf gekscherend een keer de Vughtse Road Runners genoemd, die naam hebben we nu aangehouden.”

Sponsoren

De vier vrienden lopen samen de 100 km rondom Antwerpen. De eerste loper begint en loopt 40 km, de tweede loper sluit aan en loopt 30 km, de derde loper 20 km en de vierde loper maakt de 100 km compleet door de laatste 10 km mee te lopen. “Je kunt als team pas starten, wanneer je € 2.500,- hebt opgehaald. Je moet dus behoorlijk intrinsiek gemotiveerd zijn om dit te gaan doen. En dat zijn we! Vorig jaar zijn we ook nog eens tweede geworden. Dat was een prachtige bijkomstigheid.”

Wil je Rob en zijn team ook sponsoren? Dat kan nog steeds en is van harte welkom. Op de teampagina vind je alle informatie.

Naar de teampagina