Krachtige samenwerking van team interim

Annemieke en Kenzo

Een jaar nadat ABGL, Geerts & Partners en MZ Services gingen samenwerken, is het alsof het nooit anders geweest is. Tenminste, als het aan Annemieke Methorst (ABGL) en Kenzo van Hassel (Geerts & Partners) ligt. Beide adviseurs maken deel uit van team interim en nemen de samenwerking onder de loep.

Dit maakt team interim sterk volgens Annemieke en Kenzo:

  • Bredere dienstverlening
  • Intern kortere lijnen
  • Interim-professionals sneller plaatsen

Team interim

“Een fusie is leuk op papier, maar dan moet het in de praktijk wel werken. En dat bleek zo te zijn”, blikt Annemieke terug. “Er was al overlap tussen de diensten van ABGL en Geerts & Partners.” Zo richten beide labels zich op de plaatsing van interim-professionals. “Werving & selectie is een tak van sport waar Geerts & Partners de weg beter kent. Die expertise bundelen we nu met de kennis en het netwerk van ABGL.”

“Ook kunnen we opdrachtgevers nog sneller ondersteunen”, vult Kenzo aan. “Op het moment dat er een aanvraag binnenkomt, wordt dit in team interim gecommuniceerd en zoeken we direct de juiste adviseur. Hierdoor schakelen we snel en kunnen we opdrachtgevers en kandidaten nog beter helpen.”

Van interim naar werving & selectie

Het positieve van de samenwerking is volgens Annemieke en Kenzo het brede netwerk dat de twee labels samen hebben. Kenzo: “Het lijntje tussen werving & selectie en team interim was snel gelegd. Zo snel dat er ook al mooie samenwerkingen uit zijn ontstaan.

Zo kwam er een mobiliteitsdienstverbandkandidaat bij Geerts & Partners binnen, die een goede klik had met Annemieke en daarnaast ook baat had bij haar netwerk. Uiteindelijk is de kandidaat via ABGL op interimbasis aan de slag gegaan bij een gemeente.”

Kijkje in de keuken

Yris organisaties ABGL en Geerts & Partners kenmerken zich door de betrokken en bevlogen collega’s. De nieuwe samenwerking versterkt dit gevoel. Kenzo: “Toen ik tweeënhalf jaar geleden bij Geerts & Partners aan de slag ging, had ik nog geen netwerk. Ik ging voor 50 procent aan de slag voor werving & selectie en voor 50 procent bij interim. Op die manier breidden mijn contacten nog verder uit. Na de fusie groeide dat netwerk nog explosiever. Het gevolg is dat ik kandidaten nog beter kan ondersteunen en adviseren bij hun vraag.”

Annemieke: “Full service kunnen bieden geeft mij erg veel voldoening. Met team interim kunnen we elke vraag snel behandelen. We kunnen nog meer haakjes en verbindingen maken. Ik ben nu vaker op de hoogte van waar collega’s van Geerts & Partners mee bezig zijn. Ondanks dat we op afstand werken, zien we elkaar regelmatig online.”

Laat je door ABGL en Geerts & Partners begeleiden in de zoektocht naar de juiste interim-professional.