Annemieke stelt jouw persoonlijke ontwikkeling als Jong Talent centraal

Annemieke Methorst van ABGL begeleidt jou naar een nieuwe baan zonder stress.Door Annemieke Methorst

Je bent jong, net van school en treft een arbeidsmarkt met oneindig veel mogelijkheden. De vraag naar talent is enorm, maar wat wil jíj nou echt? Als coach in het Jong Talent-programma help ik je die vraag scherp te krijgen. Door jouw persoonlijke ontwikkeling centraal te stellen, zet je versneld stappen en doe je inzichten op waarvan je de rest van je loopbaan profijt hebt. Benieuwd?

Vraag een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan

Een effectieve loopbaanstart

Terugkijkend op mijn eigen loopbaanstart, merkte ik dat de focus toen lag op werkinhoudelijke ontwikkeling en niet op persoonlijke groei. Wat zijn jouw talenten en drijfveren en hoe kun je die verder ontwikkelen? Welk gedrag vertoon je in bepaalde situaties of hoe reageer je? Als je die inzichten al vroeg in beeld hebt, dan maak je al snel grote sprongen en start je effectief aan een succesvolle loopbaan.

Wat mij al jaren drijft, is mensen in hun kracht zetten als loopbaanregisseur bij ABGL. Talenten de handvatten geven die ik vroeger miste, is mijn intrinsieke motivatie om als coach bij te dragen aan het Jong Talent-programma. De juiste begeleiding, expertise en contacten kunnen het verschil maken. Gedreven en enthousiast ga ik met je aan de slag, om jou richting die droombaan te helpen. Als geen ander ken ik de arbeidsmarkt en weet ik waar jij werkgeluk vindt.

Talent Motivatie Analyse als rode draad

De Talent Motivatie Analyse loopt als een rode draad door het begeleidingstraject dat we aangaan. We meten daarmee jouw talenten en drijfveren, maar kijken ook naar houding en gedrag. Met de uitkomsten stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op, om jouw groei te concretiseren en de voortgang daarin te bewaken.

Jouw persoonlijk ontwikkelingstraject in drie hoofdlijnen:

> kennis van organisatie;
> professionele vaardigheden;
> coachen op zelfontwikkeling

Download de leaflet #94949

Coaching op maat

Hoe ga je om met je manager of hoe reageer je op feedback? Eens per maand ga je met mij of een andere ervaren coach om de tafel, om te sparren en te reflecteren op je persoonlijke groei. Iets op papier hebben staan is één, maar hoe maak je de draai in de praktijk? Stel er is een verdiepingsslag nodig. Dan kunnen we aansluitende trainingen of opleidingen aanbevelen. Zo nodig kunnen we de coachgesprekken intensiveren: maatwerk is daarbij een speerpunt binnen ABGL.

Lees over de voordelen van het Jong Talent-programma

Invulling geven aan grote behoefte

Als je het hebt over het belang van het Jong Talent-programma, dan snijdt het mes aan twee kanten. Jij wilt werk doen dat bij je past, dat je ambieert en zoals veel generatiegenoten acht je zelfontwikkeling belangrijk. Aan de andere kant schreeuwt de arbeidsmarkt momenteel om goed en effectief opgeleid talent: wij geven invulling aan die grote behoefte.

Programma raakt ABGL-kern

Jouw ontwikkeling staat centraal, als Jong Talent. Daarmee raakt het programma de kern van ABGL, dat gespecialiseerd is in persoonlijke begeleiding, werkgeluk vergroten en het beste uit jezelf naar boven halen. En dankzij een groot netwerk, vele contacten en jarenlange ervaring bezorgen wij jou die droombaan die je zelf mogelijk niet vindt.

Meer weten over het Jong Talent-programma?