Nieuwe energie met marketeer Paula Heesbeen

Bij ABGL werken we hard aan onze on- en offlinecommunicatie. Zodat iemand weet wat wij voor ze kunnen betekenen en of het een match is tussen ons. Paula Heesbeen is het nieuwste gezicht binnen ons marketingteam. “De aandacht die ABGL voor ieder persoon heeft, vind ik heel mooi. Het verhaal van ABGL vertalen naar marketing strategie en operatie is mijn passie.”

Mensenwerk

Ondanks dat Paula niet direct werkt met de interim professionals en mobiliteitsdienstverbandkandidaten van ABGL, is het mensenwerk van ABGL precies waar ze naar op zoek was. “Contact met de klant en collega’s vind ik heel waardevol. Ik kan mensen pas blij maken met slimme marketing tactieken als ik weet wat hen aanspreekt. Het persoonlijke contact van ABGL past dus helemaal in mijn straatje.”

Ik wil dat mensen weten waar we voor staan. Zodat ze ons vinden en we de verbinding op kunnen zoeken.

Een warm nest

Paula werkte hiervoor tien jaar bij een online marketingbureau als SEO-specialist, head of SEO, leidinggevende van het e-commerce team en operationeel manager. Uiteindelijk besloot ze voor zichzelf verder te gaan toen het contact met de klanten in haar nieuwe functie verminderde. Op interim-basis werkte ze voor verschillende bedrijven als marketeer.

ABGL was in eerste instantie een tijdelijke opdrachtgever waar ze als interim-professional aan de slag zou gaan. “Ik kwam binnen in een warm nest. Ondanks het vele videobellen en de fysieke afstand klikte het direct. Dat ik nu met mijn collega’s mag blijven werken en de marketing verder ga ontwikkelen, is een mooi vooruitzicht. Samen met mijn marketing collega’s kijken we er naar uit om alle drie de Yris organisaties te laten groeien in hun marketing en communicatie.”

De teams en collega’s binnen ABGL, MZ Services en Geerts & Partners zijn nu mijn opdrachtgevers. Ik wil hun werk makkelijker maken met resultaat gedreven marketing inzet.

Samenwerken

Paula stapte in tijdens de groeiende samenwerking tussen ABGL, MZ Services en Geerts & Partners. “Die samenwerking tussen de drie partijen is voor mij de normaal, omdat de samenwerking al bestond toen ik instapte. Als team bedenken we nu nieuwe marketingstrategieën die we samen opzetten en uitvoeren. Daar haal ik ontzettend veel energie uit!”

Ideeën of tips voor ABGL online?

Onze marketeer Paula hoort het graag