Cille Meesters: onmisbare junior ondersteunend adviseur interim

Mensen verder helpen, de menselijke benadering en samenwerken: daar loopt Cille Meesters warm voor. Het is niet voor niets dat ze besloot zich te laten omscholen aan de opleiding Human Resource Management. Ze combineert deze deeltijdstudie met de rol van junior ondersteunend adviseur interim. “Ik ondersteun onze interim-adviseurs aan de achterkant.”

Het roer om

Van origine heeft Cille een achtergrond in international marketingmanagement. Maar in deze richting miste ze de mensen om zich heen en het echt iets voor anderen betekenen. Daarom ondernam ze actie en ging ze de zoektocht aan naar wat wel bij haar paste. Na een tijd van reflecteren en loopbaanoriëntatie bleek de hr kant beter te passen bij haar interesses. Dus ging het roer om. Een deeltijdstudie én een nieuwe functie bij ABGL is de passende volgende stap.

De menselijke benadering van ABGL en mijn deeltijdstudie sluiten naadloos op elkaar aan.

Het glas is halfvol

Wat Cille typeert is dat het glas bij haar altijd halfvol is. Geen uitdaging is te groot en problemen bestaan niet. Die positieve instelling brengt haar heel ver. Door haar studie kan ze de theorie direct toepassen in de praktijk. Dat maakte de weg naar een nieuwe tak van sport ook makkelijker. En het zorgt ervoor dat ze direct op haar plek zit binnen het team. “Dit voelt als het begin van veel mooie nieuwe kansen.”

Blijven groeien en leren

Op dit moment is Cille de ondersteunende kracht van onze adviseurs interim. Dat houdt in dat zij de contracten maakt, aanvragen behandelt en interessante signalen oppikt van onze interim-professionals. Ook voor de persoonlijke touch is Cille er. Denk aan verjaardagskaarten en bloemen sturen naar onze interim-professionals. “Ik ben blij dat ik hier aan boord ben en neem alles in me op wat er om me heen gebeurt. Zo hoop ik veel te leren en hier nog jaren te zitten.”

Team interim staat voor jou klaar met de volgende uitdagende klus.

Neem contact op met Cille