ABGL: vind interim opdrachten in het publieke domein

Creatieve interim opdrachten in het publieke domein: het kan echt

Vind bij loopbaanbegeleider ABGL de tijdelijke klus die perfect bij u past. Op onze website vindt u dagelijks de meest actuele interim opdrachten in diverse werkvelden. Wij staan erom bekend creatieve matches te maken. Finance professional Patrick Janse was al een tijdje op zoek naar een vacature die bij hem paste. Wij begeleidden hem succesvol naar een tijdelijke opdracht bij de gemeente Kapelle.

Ervaring opdoen op andere terreinen

“ABGL kijkt buiten de gebaande paden om interim professionals verder te helpen. We zijn niet bang om creatieve koppelingen te maken”, vertelt Karin Moen, manager bij ABGL Interim. Patrick was al tijden geïnteresseerd in het politieke spel en wilde hier graag zijn steentje aan bijdragen, maar de werkervaring ontbrak. “Nadat ik in contact kwam met ABGL lag er binnen een maand een aanbod om een betaalde stage te gaan doen bij de gemeente Kapelle. Dat voorstel greep ik met beide handen aan.”

Een frisse blik en creatieve input

Voor de gemeente Kapelle maakte Patrick een nieuw Intern Controleplan. Hierin lichtte hij alle belangrijke processen door en bracht hij de sterke en zwakke punten in beeld. Hij vatte zijn bevindingen samen in een aantal concrete ontwikkelpunten waarmee de gemeente de kwaliteit van haar informatie nog verder kan verbeteren. Rein Hogendorf, concerncontroller en opdrachtgever: “De frisse kijk op onze processen was precies wat we nodig hadden. Het leidde tot een plan waar we nog jaren mee vooruit kunnen.”

 Op onze website vindt u altijd de meest actuele interim opdrachten binnen de overheid

“Dat Patrick geen ervaring had in gemeenteland was zeker geen belemmering. De frisse kijk was precies wat we nodig hadden.” – Rein Hogendorf, concerncontroller en opdrachtgever bij de gemeente Kapelle


Van stages naar interim opdrachten

De input die Patrick leverde was zo waardevol dat de gemeente besloot zijn stage om te zetten in een interim opdracht. Rein: “We hebben een capaciteitsprobleem voor het jaarrekeningtraject en vinden Patrick de geschikte interim professional om dit probleem op te lossen. Dat allemaal dankzij de creatieve benadering van ABGL Interim.” Patrick sluit zich daarbij aan: “ABGL bood mij de kans om ervaring op te doen. De accountmanagers zetten net dat stapje extra, denken mee met je en komen met echte oplossingen.”

Voor interim opdrachten koppelt ABGL werkgever en werknemer op creatieve manier. Het resultaat is een win-winsituatie.

Maak kennis met ABGL Interim