Interim-adviseur Annemieke vindt jouw interimmer

Door Annemieke's enthousiaste aanpak weet ze direct mensen aan zich te binden.De geschikte persoon voor de juiste functie vinden. Dat is niet altijd zo makkelijk als het klinkt. Interim-adviseur Annemieke Methorst schuift met plezier bij jullie aan tafel. Samen met de gemeente kijkt zij naar een passende oplossing voor personeelszaken en zoekt vervolgens samen met haar collega’s de geschikte kandidaat voor de functie. 

Een fusie als trigger

Stiekem speelde netwerken, hr en politiek altijd al een rol in het leven van Annemieke Methorst. Haar eerste bijbaantje was bij de gemeente op de afdeling Voorlichting. En door haar carrière heen zat ze regelmatig bij gemeenten aan tafel. Uiteindelijk ontdekte ze haar passie voor hr pas tijdens de reorganisatie bij haar vorige werkgever, de Rabobank. Toen was de som compleet. Van daaruit studeerde ze Personeelsmanagement. Zodat ze nu kan doen wat ze het liefste doet. 

Ik zag bij mijn vorige werkgever hoe een reorganisatie in zijn werk ging. Dat vond ik heel interessant en ik dacht: daar kan ik wat in betekenen.

Mensenwerk

Annemieke haalt de meeste energie uit de gesprekken met klanten. Mensenwerk, netwerken en gesprekken voeren: daar mag je Annemieke voor wakker maken. Ze beschikt over een aanstekelijk enthousiasme. Dat maakt haar een gesprekspartner bij wie mensen makkelijk hun verhaal delen en warme gevoelens aan overhouden. Dit enthousiasme kon ze eerder al kwijt bij Stichting JobOn, waar ze mensen naar een nieuwe baan begeleidde. 

Heel het land doorrijden en bij allerlei gemeenten aanschuiven, dat vind ik het leukste wat er is. Ik leer nieuwe mensen graag goed kennen en zoek zo naar wat er nodig is om oplossingen voor het personeelsprobleem te vinden.

Multitasker

Voor interim-adviseur Annemieke is het dagelijkse kost om meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Ze bewaakt gewoon rustig het overzicht. Heeft de geschikte interimkandidaat zich nog niet voorgedaan voor de functie van gemeentesecretaris? Annemieke schiet direct te hulp en komt tot in de puntjes te weten wat jullie nodig hebben. Misschien zijn er nog enige reserves voor het inhuren van een interimmer. Annemieke is de persoon om een open gesprek mee te starten. Zonder verplichtingen en gewoon gezellig van mens tot mens. 

Ga eens om de tafel met Annemieke Methorst.