Sigrid gidst je naar een duurzame loopbaan

Samen meer betekenen, van elkaar leren en elkaar verder brengen: dat is wat Sigrid Hoppener drijft. Als loopbaanregisseur bij ABGL, als collega en als mens. Met een flinke rugzak aan ervaring als HR-adviseur bij de gemeente, sportstimulering en zorg- en welzijnsorganisaties staat ze te popelen om mensen verder te helpen, een spiegel voor te houden en te begeleiden naar de volgende stap.

Naar de bestemming gidsen

Zie Sigrid als de gids die je begeleidt om jouw pad beter en sneller te belopen. Haar aanpak als loopbaanregisseur is mensgericht, afgestemd op jouw wensen. Met haar frisse blik komen jullie samen tot nieuwe inzichten. Daarbij windt Sigrid er geen doekjes om. “Moeilijke dingen moet je soms onder ogen zien. Als je dat eenmaal doet, krijg je een meer open blik en bereik je de duurzame, betere bestemming.”

Het moeilijke kan makkelijk worden door het te erkennen en er vriendelijk mee om te gaan. Langzaam lost de pijn dan op.

– Sigrid Hoppener

De diepte in

Ga je aan de slag met Sigrid, dan ontkom je er niet aan om de diepte in te gaan. Binnen no time heeft ze door waar het aan schort bij mensen en juist dat moet boven tafel komen. Wanneer dat moeilijk is, heeft Sigrid de tools om ermee om te gaan. Mindfulness helpt haar door het leven en ze weet dat te vertalen naar jouw situatie.

De natuur in

Sigrid is het liefst in de buitenlucht. Of dat nou het bos is met haar trouwe viervoeter, het strand van haar geboorteplaats of de hei waar ze met kandidaten aan de wandel gaat. “Ik voer graag al wandelend het gesprek. Je vertelt vrijer, je brein is frisser als je in beweging bent en hindernissen en grenzen vervagen sneller. Al wandelend komt mijn motto tot leven: zie de wereld met nieuwe ogen.”

Leer met behulp van Sigrid de wereld met nieuwe ogen zien.

Ga met haar wandelen