UPDATE: De vierde editie van de BoomBorrel in Tilburg wordt verplaatst

Update: Om de verdere verspreiding van het Corona virus te beperken maken we ook bij dit evenement een terechte pas op de plaats. De Boomborrel houd je van ons tegoed, inclusief de interactieve workshop en het netwerkmoment. We houden je natuurlijk op de hoogte wanneer een nieuwe datum bekend is. 

De BoomBorrel is het netwerkevent voor mensen uit de publieke sector! Vanwege de grote landelijke belangstelling hebben we de vierde editie verdeeld over twee locaties. Namelijk in Zwolle en in Tilburg van 14:00 – 17:00 uur.

Deze editie staat in het teken van “Moedig leiderschap”. Een universeel thema dat we persoonlijk maken. Tijdens deze middag woon je een interactieve workshop bij, netwerk je met andere professionals in de publieke sector en geniet je van een drankje en een hapje.

De BoomBorrel-spreker: Marjon Bohré

Marjon Bohré verzorgt tijdens de vierde editie van de BoomBorrel een interactieve workshop waarin de pijlers van moedig leiderschap centraal staan. Namelijk: het omgaan met kwetsbaarheid, bouwen van vertrouwen, het leven en werken volgens je waarden én sterker worden van tegenslag.

Deze pijlers zijn gebaseerd op het onderzoek van prof. Dr. Brené Brown en vormen een basis voor verbinding met elkaar en met onszelf. In de workshop geeft Marjon een overview van deze vier elementen en een vertaling van hoe deze pijlers in leersituaties een rol spelen.

Een terugblik op de BoomBorrel van 1 november 2019

 

“Fijne , sfeervolle netwerkbijeenkomst met een mooie rand luchtige inhoud.” – Menno Doeven,  freelance bestuurs- en management adviseur, voormalig gemeentesecretaris/algemeen directeur

“Energiek, toegankelijk en een geslaagde netwerkbijeenkomst.” – Wouter Voshol, interim-bestuurder en -secretaris

“Hele inspirerende middag waar je energie van kreeg. Ook verrast door het interactieve gedeelte. De kaarten die ik kreeg waren zeer herkenbaar en dat ondanks dat niemand mij kende.”  – Joep Mannaerts,  ambtelijk secretaris

Locatie & tijd

6 maart 2020
Locatie: kantoor ABGL Zwolle, Regus Zwolle Trade Centre
Grote Voort 293, 8041 BL Zwolle
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Contactpersoon: Marieke Vreugdenhil, 06-20602762/mvreugdenhil@abgl.nl

GEANNULEERD: 17 april 2020 
Locatie: kantoor ABGL Tilburg, Charles Stulemeijerweg 17, 5026 RS Tilburg
Tijd: 14:00 uur – 17:00 uur
Contactpersoon: Pascal van de Giessen, 06-11478067/pvandegiessen@abgl.nl

Aanmelden

Aanmelden kan nog steeds. We houden je op de hoogte van een nieuwe datum.