Maak kennis met adviseur interim Mariska Lancker

Mariska LanckerAdviseur Mariska Lancker zet haar creativiteit in om bedrijven en interim-kandidaten aan elkaar te koppelen. Hierbij denkt ze buiten de bestaande kaders. “De beste kandidaat op papier hoeft dat in het echt helemaal niet te zijn. Ik kijk daarom op een brede manier naar iemands talenten en kwaliteiten.”

Jouw ideale kandidaat zit niet verstopt in een algoritme

De soft skills van een interim-kandidaat zijn volgens adviseur Mariska essentieel. “Vaak is de persoonlijkheid van groot belang, maar die zie je niet terug op een cv. Computerlogica gaat uit van harde eisen, zoals het beheersen van een bepaald systeem. Nieuwe systemen kun je echter eenvoudig aanleren. Een persoonlijke match is er gewoon wel of juist niet.”

Je kunt mensen niet beoordelen op basis van checklist die je afvinkt.

Kennis van meerdere terreinen

In het verleden werkte Mariska in verschillende functies voor diverse overheidsorganisaties. “Ik weet veel van de arbeidsmarkt en hield me in het verleden ook bezig met zaken als mobiliteit. Die ervaring geeft me een brede blik. Ik weet hoe overheidsprocessen werken en bestuurlijke krachtenvelden in elkaar zitten. Het leverde me ook een uitgebreid netwerk op dat ik graag voor interimmers in Noord-Nederland inzet.”

Ik kleur het liefst buiten de lijntjes. Naar mijn mening ontstaan daar de beste ideeën.

Een adviseur met de juiste focus

Mariska’s hr-achtergrond komt in haar huidige rol als adviseur interim dagelijks van pas. “Ik gebruik mijn ervaring om vacatures te scannen en zo de vraag achter de vraag te op te sporen. Vaak rolt hier een lijst competenties uit die in de vacature niet eens worden genoemd. Als je op zo’n manier naar talenten kunt kijken, maak je de scope breder en haal je verrassende kwaliteiten in huis.”

Mariska gaat graag voor jou aan de slag als adviseur interim. Drink eens een kopje koffie met deze aanpakker.

Neem contact op