ABGL wederom trotse sponsor van de 100km-run

Op zondag 22 maart is de derde editie van de 100km-run voor Kom op tegen kanker. Komt deze stichting je niet bekend voor? Dat zou zomaar kunnen. Rob Brekelmans, als interim-manager ook werkzaam via ABGL, zag dit voor het eerst tijdens zijn vakantie in België. Deze Belgische stichting zamelt geld in voor onderzoek naar kanker.

Brabants team in België

Rob is al langer fanatiek hardloper, samen met een paar vrienden die al ver terug gaan. “We kennen elkaar allemaal uit Vught, waar we opgegroeid zijn. Ik ben eerst uit gaan zoeken of ik als Nederlander wel mee kon doen aan dit Belgische evenement, maar dat was geen probleem.” Dit jaar loopt Rob en zijn team voor de derde keer mee, wederom o.a. gesponsord door ABGL.

Sponsoren

Op 22 maart 2020 gaan de vier vrienden in Knokke-Heist opnieuw lopen. De eerste loper begint en loopt 40 km, de tweede loper sluit aan en loopt 30 km, de derde loper 20 km en de vierde loper maakt de 100 km compleet door de laatste 10 km mee te lopen. “Je kunt als team pas starten, wanneer je € 2.500,- hebt opgehaald. Je moet dus behoorlijk intrinsiek gemotiveerd zijn om dit te gaan doen. En dat zijn we!”, aldus Rob.

Wil je Rob en zijn team ook sponsoren? Dat kan nog steeds en is van harte welkom. Op de teampagina vind je alle informatie.

Naar de teampagina