Mobiliteitsmanagement betekent flexibiliteit

De arbeidsmarkt in het publieke domein verandert voortdurend door fusies, bezuinigingen, decentralisaties en een flexibele arbeidsmarkt. Het mobiliteitsmanagement van ABGL vergroot uw aanpassingsvermogen en helpt u de juiste arbeidsdynamiek in uw organisatie te handhaven.

Een waardevolle kostenbesparing

U kunt natuurlijk uw medewerker zelf proberen te herplaatsen. Dit levert vaak niet alleen stress, maar ook een vermindering van arbeidscapaciteit op. Door het mobiliteitsmanagement aan ABGL over te dragen creëert u evenwicht – en kunnen uw medewerkers zich richten op hun kerntaken. Verschillende bonusconstructies stimuleren een snelle herplaatsing.

Kansen creëren door mobiliteitsmanagement

Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om snel te schakelen tussen werkgever en werknemer. Met een persoonlijke benadering zoeken wij een passende match voor de doelstellingen van uw organisatie. Wij beschikken over een groot relatienetwerk met relevante contacten en hooggewaardeerde krachten. Dit zorgt niet alleen voor snelle herplaatsing, maar ook voor de juiste kennisoverdracht.

Download de brochure Onze visie

Landelijk actief

ABGL is landelijk actief in de publieke sector. Wij kennen de markt op ons duimpje en weten medewerkers snel aan de juiste organisatie te koppelen.

Ik ga voor het mobiliteitsmanagement van ABGL #94949

Assessment – loopbaancoaching – outplacement

Mobiliteitsmanagement kent verschillende vormen en namen. Bij ABGL vallen assessment, loopbaancoaching en outplacement hieronder. Processen en activiteiten lopen in elkaar over, maar het gaat steeds om één ding: zo snel mogelijk nieuw perspectief creëren. Op die manier kan uw organisatie zich aanpassen aan het dynamische karakter en de hoge arbeidsmobiliteit van de publieke sector.

Loopbaancoaching in het kader van outplacement resulteert voor uw medewerker vrijwel altijd in een betekenisvolle carrièrestap. Ook breder bevordert een traject duurzame inzet van arbeidscapaciteit binnen of buiten uw organisatie. Wellicht maken ontwikkelingen en nieuwe ambities van uw organisatie het nodig om door te groeien of anders te gaan werken. Een ABGL assessment biedt dan goede input voor een gedegen advies of als startpunt voor een traject.