ABGL biedt voor alle collega’s met een mobiliteitsdienstverband verschillende workshops en trainingen. Hieronder het overzicht met het aanbod. Je kunt je direct via de website aanmelden. Natuurlijk kun je dit ook doen via je loopbaanregisseur wanneer je deze weer spreekt.

Digitale Workshops & Trainingen

Wij hebben sinds de Corona crisis online trainingen/workshops gegeven. Normaal gesproken zouden deze in groepsvorm zijn en face-to-face maar dat is helaas momenteel geen optie. Stilstaan is wat ons betreft ook geen optie en dus hebben we een alternatief in het leven geroepen door middel van online workshops.

Bekijk de online trainingen

Overzicht trainingen en workshops op locatie

Vanwege Corona zijn er op dit moment weinig tot geen trainingen en workshops op locatie. Bekijk de agenda van de workshops hier.

LinkedIn

De LinkedIn training is een absolute must wanneer jij met moeite je profiel zo nu en dan bijwerkt. In drie uur kijken we naar hoe je LinkedIn kunt inzetten en krijg je uitgebreide feedback op jouw profiel.

Persoonlijk leiderschap

Weten wat persoonlijk leiderschap is, is één ding. Het is vaak wat lastiger om dit toe te passen in de praktijk. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met de kennis van hoe je in elkaar zit en wie je bent. Zelfkennis is de basis van persoonlijke ontwikkeling en dus ook van persoonlijk leiderschap.

Arbeidsmarktpresentatie

Soms is het onvermijdelijk dat werknemer en werkgever afscheid moeten nemen van elkaar. Het hierop volgende traject vraagt om een andere benadering. Een frisse kijk op solliciteren en netwerken.

Elevator pitch

De elevator pitch is een korte maar krachtige presentatie waarin je jezelf in ongeveer zestig seconden presenteert. Hoe kun je in zo’n korte tijd een boodschap overbrengen op een manier waardoor het publiek overtuigd raakt?

Hoe organiseer jij jezelf?

Voor iedereen die graag zijn of haar agenda op de schop neemt en zich ervan bewust is dat tijd in te delen valt – maar hier graag tips en handvatten voor krijgt.

Krachtig communiceren

Naast je uitstraling is dat wat je te vertellen hebt natuurlijk een tweede doorslaggevende factor als je jouw boodschap wilt overbrengen. Hoe maak je duidelijk wie je bent en waarom jij de persoon bent om aan te nemen?

Mindset

Misschien ben je er al bewust mee bezig, maar jouw mindset speelt een rol in hoe je staat in je werk en in de kansen die je krijgt. Hoe kun je deze voor je laten werken?

Overtuigingen

Deze workshop is bruikbaar wanneer je denkt dat er veel belemmerende overtuigingen bij je in de weg zitten. Het is een reflectief onderdeel en helpt om afstand te nemen van beelden die je hebt over jezelf, je (vorige) werk, een netwerk- of sollicitatiegesprek.

Omgaan met assertiviteit

Assertief, maar niet agressief. De balans is soms moeilijk om te vinden. Hoe stel je je op in bepaalde situaties en hoe maak je die afweging?

Onderhandelen

Misschien heb je er regelmatig mee te maken door de aard van je werk, of merk je het alleen bij je eigen salaris, maar onderhandelen moeten we allemaal. En het is een vak apart, waar je hier wat kneepjes van te zien krijgt!

Vitaliteit

Iedereen kent ze wel: personen die bruisen van vitaliteit en kracht. Het lijkt of ze alles aan kunnen in het leven. Maar wat is vitaliteit eigenlijk en waar is het van afhankelijk?

Kracht door uitstraling

Misschien ben je er al bewust mee bezig, maar jouw mindset speelt een rol in hoe je staat in je werk en in de kansen die je krijgt. Hoe kun je deze voor je laten werken?

Mindful Walk

Als het gaat om je gezondheid en je inzetbaarheid. Wat is dan de beste tip? Aandacht besteden aan bewegen en je ademhaling! Want dit heeft bijzonder goede effecten op lichaam én geest. Zeker als je het combineert met mindfulness. Dat bekent méér energie en minder stress.

Weet je het al?

Je kunt je hieronder direct aanmelden voor de workshops en/of trainingen die je wilt volgen