In de theatershow “Hoe krijg ik ze in beweging” neemt Ralph Kolen je op humoristische wijze mee in het proces dat je als leidinggevende doorloopt als je de opdracht ‘breng ze in beweging’ krijgt. Na zijn theatershow ‘Durf te gaan voor jouw loopbaan‘ kreeg Ralph Kolen van veel leidinggevende de vraag of hij ook concrete handvatten kan geven in dit veranderproces. Vragen als: “hoe ga ik om met mensen die niet willen?” of “wat als mijn beste mensen als eerste gaan en ik met de rest blijf zitten?” en “hoe begin ik dit gesprek, zonder ze het gevoel te geven dat ik van ze af wil?” vormde de basis voor deze theatershow.

Arbeidsmobiliteit als arbeidsvoorwaarde van de toekomst

Medewerkers die in beweging zijn in hun loopbaan worden vaak gezien als bedreiging voor de continuïteit van de organisatie. Maar het kan ook de kans zijn waar jij als leidinggevende op hebt gewacht. De mogelijkheden om de juiste talenten naar de juiste plek te brengen en een aantrekkelijke werkgever te zijn voor potentieel talent. Mobiliteit als arbeidsvoorwaarde.

Van manager naar verleider!

Maar hoe manage je nu zo’n proces? Simpel… Niet! Dit proces is niet te managen. Je medewerkers zijn hierin niet te managen maar zullen moeten worden verleid. En dat is wat Ralph je in zijn show laat ervaren. Wat gebeurt er als je mensen gaat verleiden en ze vanuit verlangen de volgende stap laat maken. En we kunnen hierbij veel leren van de beste uit het verleiders vak. Van Barry White via het onzinkbare schip de Titanic, tot aan Queen, zet Ralph Kolen je in beweging om je mensen te laten verlangen naar de volgende stap.

Ervaar hoe het is om los te laten?

Mensen in beweging brengen en houden bestaat voor de meeste tijd uit loslaten. De kunst van het loslaten heeft Ralph Kolen in zijn theatershow tot kunst verheven en met veel humor, muziek en hilarische interactie brengt hij u als leidinggevende in beweging.

Ook voor jouw organisatie

Wil je meer weten over de theatershow of gewoon een keer praten
over het stimuleren van mobiliteit binnen jouw organisatie?